עבור לתוכן

FarCry Multiplayer, חסרים שחקנים ישראלים במשחק הגדול הזה...

Featured Replies

פורסם

כי המשחק דיי משעמם

:P

• תגובות 174
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן ex lord

מה המצב אחי?

אתה שחקן מעולה... :xyxthumbs:

אחלה

תודה

מה הניק שלך במשחק?

פורסם

הנה ex lord יטמבל אני Org-E מלפיקס ואני מנסה לצרף אותך כבר חודש לקלאן ואתה לא עונה לי

רוצה להצטרף לפליקס? בוא איסי 324643502

פורסם

ORG-E לא התכוונתי לניק שלך-אותך אני מכיר באותו הניק במשחק :bash::screwy::lol:

למה לא עונה לך? עונה גם עונה

תודה על ההצעה בנתיים אני נשאר בלי קלאן

free lance

:lol:

שכיר חרב להשכרה ע"י קלאנים(חינם...) :silly: שחקן חיזוק

אגב למה אין יותר מבחר מפות לשחק בהם גם ככה כולם פה הורידו רוב המפות אבל עדיין לא שיחקנו אפילו בחצי מהם

עריכה: ואיפה כל השחקנים הישראלים??? הסרברים ריקים חוץ מכמה שעות בערב...אני לא מבין אחלה משחק

פורסם

רוב השחקנים מעל גיל 16 ואנחנו לומדים\עובדים ורק בערב משחקים

פורסם

למה מה אני נראה לך ??פחות :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרבה יותר מ16 תאמין לי :cool2:

אחד הדברים המבאסים הוא שרוב השחקנים הישראלים הם ילדים-זה לא ככה בשאר הסרברים(שברובם אני עף בגלל הפינגים)

אבל ב 11-12 בלילה ככה בסיום היום מתאים איזה משחק קטן לילה ואין עם מי ....

מזל שיש את gunz the duel

--וידוי : אני מכור קשה למשחקים-מכל הסוגים--

פורסם

קודם כל: oooz אני מצדיע לך על הסבלנות וההשקעה שלך לכולם :xyxthumbs:

אבל עכשיו הגיע התור שלי לקבל עזרה :cool2:

רשמתי אותך באיי סי קיו שלי, תאשר אותי כי אני מת להתחיל לשחק. יש לי כבר את המשחק אבל אך אפשר לדעת איזה גירסה יש לך ( 1.00/1.33 )?

המשחק הזה מביא וירוסים? והשרת שאתה מדבר עליו, משחקים בו רק ישראלים?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצדעה,אתה משוחרר :)

בבקשה.. מה אתה צריך?

-לגבי אם אשרתי אותך,אז כן,טוב שכתבת מאיזה פורום אתה וכו'.. כי לפעמים אני לא יודע מי זה מי.. כל הזמן מוסיפים ומוסיפים..

-משחקים רק בגרסאות האחרונות, זאת אומרת 1.33.

-משחק? מביא וירוסים?? חח עוד לא שמעתי על כזה דבר..

-יש לנו 4 שרתים ישראלים, שניים של הקלאן שלי [iDF], אחד של הקלאן FELIX (הקלאן השני בכוחו בישראל) ואחד של הקלאן TLC שהוא קלאן חדש אבל עם כשרונות. לשאר הקלאנים אין בינתיים שרת,אבל הם מתכננים לקנות אחד.בארבעת השרתים משחקים לרוב ישראלים בגלל הפינגים,אבל בגלל שגם יש לנו את השרתים היותר גדולים והיותר חזקים אז גם הרבה מחו"ל משחקים איתנו.. תןוי מתי ומאיפה..

עכשיו לגבי ההתקנה של השרתי וכו'.. יש לנו את הפורום שלהו של קהילת פאר קריי בישראל,ששם יש את כל המדריכים ואת כל התשובות לכל השאלות:

http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182

פורסם

כי המשחק דיי משעמם

:P

תמיד מי שמפסיד ומשחק גרוע אומר שהמשחק משעמם, תלמד לשחק ולהכיר אנשים ותראה שהקהילה קטנה בגלל שהמשחק לא מוכר ולא בגלל שהוא משעמם, לא סתם בחו"ל יש למשחק הזה קהילה בין הענקיות במשחקי ה FPS. בקיצור, משחק לא מהעולם הזה, קהילה עצבנית ביותר חבל על הזמן. יש מפות כייפיות יש מפות אסטרטגיות מפטת של TDM צפות DM מודים שונים ועוד ועוד, בקיצור משחק חיה :xyxthumbs:

פורסם

איך מצלמים מסך בזמן המשחק?

פורסם

f8 אני חושב.

פורסם

כל אחד לפי איך שהוא הגדיר, אצלי זה היה F5 ועכשיו זה F12

פורסם

אני כבר התקנתי והכול. המשחק מצוין :xyxthumbs: נדלקתי.

אבל למען האמת, אין כלכך הרבה שחקנים, והחדרים שיש בהם די הרבה אז הם נעולים וצריך סיסמא :'(.

מישהוא יכלו לתת לי סיסמא לחדר שבד"כ נכנסים אליו הרב האם יש לו?

פורסם

יובל, אני פירמטתי תמחשב, חכה שתראה אותי משחק :P ויש דווקא הרבה שחקנים בזמן האחרון. לא יצא לי לראות יום בלי סרברים מלאים בזמן האחרון

פורסם

יש הרבה שחקנים, פשוט צריך להיכנס בזמן הנכון, עכשיו מילאנו את הסרבר של פליקס, וגם שיצא מישהו מיד נכנס מישהו אחריו, קיצר שחקנים זה לא בעיה אבל תביאו עוד בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים