עבור לתוכן

2 בעיות במחיר אחת :]-קפיצה בצריכת משאבים+MINIMIZE רנדומלי!עזרה!

Featured Replies

פורסם

היי בנות!

לעניין!

הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]:

1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה.

מה נסגר? למה זה קורה?

סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס.

2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומלית...תוך כדי משחק...אני מוצא את עצמי בחזרה ב DESKTOP כאשר המשחק במצב MINIMIZED... [ו...לא...אני לא לוחץ על כפתור ה WINDOWS]...

מישהו נתקל בזה אולי?

אגב...אני בכלל לא בטוח...אבל נראה לי שזה התחיל לקרות מאז שאני משתמש ב RAZER COPPERHEAD שלי...אבל לא בטוח...

מפרט טכני [אם זה יעזור לפתרון הבעיה] -אוכל לתת אם תרצו.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לגבי התהליכים - 40 זה בסדר גמור...זאת כל עוד יש לך כל מיני תוכנות עובדות (גם מבלי שאתה שם לב) כמו אנטי וירוס, פיירוול, מודם וכו'...

עיין כאן - http://www.answersthatwork.com/Tasklist_pages/tasklist_i.htm יש כאן רשימה של כל התהליכים האפשריים ולמה הן הנועדו.

לגבי סגירת חלונות - אין כאן קשר חלונות הם לא תהליכים לכן לא אמורים להופיע לך ברשימת התהליכים...ברגע שאתה שם לב שמשאבי המערכת מנוצלים יתר על המידה בדוק ברשימה איזה תהליך צורך הכי הרבה זכרון או מעבד ורשום את שמו כאן, נראה מה הבעיה...

לגבי המשחק, שוב, ישנה תוכנה אחת או תהליך מסויים שגורם למשחק לקפוץ (להתמזער)..הרץ סריקה של ספייוור מעודכן ואנטי וירוס.

פורסם
  • מחבר

חן חן על התגובה אחי :xyxthumbs:

תודה גם על הלינק...אתר נחמד...

חשבתי שיותר נורמלי זה איזה 30 תהליכים או משהו. ופחות מ 200 זכרון..... אבל אם אתה אומר...סבבה.. :]

יש לי NOD32...ו AD AWARE.... אני סורק קבוע.... ותמיד מנקה...אך הבעיה חוזרת....

לגבי סגירת חלונות....-אחי...זה דווקא כן מופיע! כתהליך IEXPLORE.EXE .... ולוקח די הרבה זכרון.... [ניסיתי גם SLIMBROWSER...לוקח עוד יותר מאקספלורר] ... תשים לב!

ה IEXPLORE האלה תמיד לוקחים לי כמה עשרות מגה טובים... החל ב 15 נגיד- עד 30 או 40 משהו כזה....

לגבי המזעור....יכול להיות שאתה צודק...אבל לא קופץ שום דבר שעושה את זה.... מוזר... אולי זה ASE ??... אבל לא נרשמת שום הודעה..!

פורסם

תעלה MSCONFIG

תבטל שם ב STARTUP תהליכים שאתה לא מעוניין בהם

תשאיר רק אנטיוירוס ואנטי ספיוור.

פורסם
  • מחבר

תעלה MSCONFIG

תבטל שם ב STARTUP תהליכים שאתה לא מעוניין בהם

תשאיר רק אנטיוירוס ואנטי ספיוור.

אני מעדיף שלא לגעת ב MSCONFIG... במיוחד אחרי שהוא מעלה לי כל פעם אחרי ריסטרט -ת'הודעה המעצבנת הזאת .... שנגעתי ברג'יסטרי יענו...

חוצמזה... כמה כבר ADOBE GAMMA ועוד איזה משהו ... יוריד לי מהזכרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים