פורסם 2006 בינואר 619 שנים שלום אני כבר הרבה זמן מתעסק עם האוברקלוק של המחשב שלי(ראה מפרט) ואני ניסיתי למשוך את המעבד עוד אבל ללא הצלחה....! האם אפשר למשוך עוד?? אני ניסיתי כל מיני מתחים מ-1.55 ל-1.8 ובאף אחד מהמתחים האלו לא הצלחתי יותר ממה שאני עכשיו.... נ.ב אמרו לי שיכול להיות שהזיכרונות שלי מתחממים ובגלל זה אני לא מצליח להעלות יותר באס מזה..... נ.ב ראת תמונה לאינפורמציה נוספת [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 619 שנים נסה לשים את הזיכרונות על המקסימום עם האובר כלומר אם בסטוק הם 200(x2) אז באובר הם נגיד מגיעים ל 240תשאיר אותם על 240 אבל תוריד להם את התיזמונים (כלומר תעלה נגיד מ 2.5 ל 3.0)נ.ב. זה לא קשור לחום של הזיכרונות
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר הם לא מגיעים ל-480 מגה הרץ בשום מצב...מקסימום 450!ניסיתי להוריד תיזמונים אבל להפתעתי הם הגיעו יותר רחוק כשהיו בתיזמונים נמוכים יותר...נ.בלמה?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים בשביל שההגבלה שלהם תיהיה נמוכה יותראני מאמין שהזכרונות שלך לא יכולים להיום על 250 בתיזמונים של 2.5ולכן אם תוריד ל 3.0 זה יהיה טוב יותר(מבחינת הגבלה)
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה לא קשור לחום של הזכרון...אם אתה חושב שהזכרונות מגבילים אותך אז תשתמש במחלק של 1/2 בתזמוני סטוק כך שתהיה בטוח שהם לא מגבילים אותך, רק בשביל לבדוק את המקס' של המעבד, וכאתה יודע את "סוף כוח הסבל" שלו תבדוק עם הזכרונות...נ.ב2560MHZ יציב ל 3000+ זה נחמד מאוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.