פורסם 2006 בינואר 619 שנים אני רוצה להחליף את קירור הסטוק במשהו יותר טוב,שיקרר יותר טוב ( כיום מנוחה 38-39 מאמץ 58-60 ) .אודה להמלצתכם.כמו כן האם אמורים לצאת בתקופה הקרובה קירורים טובים יותר ממה שקיימים היום לכרטיס זה?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אמורים לצאת חדשיםעוד לא יודעים אם הם יהיו טובים יותראתה יכול ללכת על הסיילנסר אבל בכל זאת הייתי ממליץ ללכת על הזלמןהויכוחים פה היו עצומים ויש אין ספור ויכוחיםרק תחפשאני מציע שאף אחד אחר לא יגיב פה יותר וזהו
פורסם 2006 בינואר 619 שנים החדשים הם לסדרת ה X1Kאני דווקא הייתי ממליץ על הסיילנסר, כי הוא מוציא את האוויר החם מהמארז.אם מישהו רוצה להגיב, שיציין גם סיבה להמלצה שלוואל תגיבו אחד לשני, שלא יתפתח פה ויכוח.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים החדשים הם לסדרת ה X1Kאני דווקא הייתי ממליץ על הסיילנסר, כי הוא מוציא את האוויר החם מהמארז.אם מישהו רוצה להגיב, שיציין גם סיבה להמלצה שלוואל תגיבו אחד לשני, שלא יתפתח פה ויכוח.אני גם חושב שהסיילנסר יותר טוב...מאותה סיבה שהוא מוציא את האוויר החם מהמארז..
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר אבל הבנתי שהזלמן מקרר טוב יותר מהסיילנסר וגם בא עם קירור לזיכרונות.יש למישהו את הזלמן שיכול לשפוך קצת יותר מידע על הקירור הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.