עבור לתוכן

האם יש הוכחה לחיים שלאחר המוות?

Featured Replies

פורסם

זה לא נראה לי יעזור :)

באהר"ב ניסו למנוע לימוד של האבלוציה כי טענו שזה אמונה ומכאן נובע שזה דת ובאהר"ב אסור ללמד בבתי הספר הציבוריים דת... זה לא הלך להם אז ניסו לגרום לכך שילמדו לצד תאורית האבולוציה תאוריה "מדעית" שיצור אינטיליגנטי כל יכול יצר אותנו (נשמע דומה לתנך לא?) קראו לזה בריאתנות... לא הלך להם :) עטפו את זה בעטיפה חדשה וניסו שוב רק עם שם חדש... הם קראו לזה "תכנון תבוני".. הם היו קרובים... אפילו הנשיא המפגר שלהם אמר שצריך ללמד את זה בבתי הספר... בעצם כבר החליטו שילמדו את זה אבל משפחות בבית הספר שעמד להתחיל ללמד את זה הלכו לבית משפט... לפני קצת פחות מחודש בית המשפט אסר ללמד את זה בבתי הספר...

• תגובות 146
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

שמעתי על המקרה הזה, אבל לא שמעתי שבית המשפט אסר על זה. מדובר בפסיקה סופית של בית המשפט, או רק בצו זמני?

פורסם

בסדר, אז זו לא תיאוריה. אני מתייחס לאמונה הזו כאל תיאוריה - תירה בי.

:2gunsfiring:

אני מתייחס לאמונה הזו כאל אמונה - תירה בי.

פורסם

למה רק אבולוציה ותכנון תבוני? צריך להקצות זמן שווה גם ללימוד תאוריית ה- FSM! ;D

פורסם

^^^

שמעתי על המקרה הזה, אבל לא שמעתי שבית המשפט אסר על זה. מדובר בפסיקה סופית של בית המשפט, או רק בצו זמני?

באופן סופי. שופט פדרלי אסר ללמד את התאוריה הזאת בבתי הספר וקבע שההחלטה להכניס את התאוריה הזאת נוגדת את ההפרדה בין דת למדינה.

http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?U=no&SiteName=hayadan&ItemID=351950240&ValuePage=Product

מפלצת הספאגטי הענקית זה פשוט איכות :cool2: רציתי לקנות חולצות אבל אין לי כרטיס אשראי.... ואני לא בטוח אם הם בכלל ישלחו לארץ...

פורסם

"The more perfect a nature is, the fewer means it requires for its operation"

Aristotle

מה?! :s05:

באופן סופי. שופט פדרלי אסר ללמד את התאוריה הזאת בבתי הספר וקבע שההחלטה להכניס את התאוריה הזאת נוגדת את ההפרדה בין דת למדינה.

http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?U=no&SiteName=hayadan&ItemID=351950240&ValuePage=Product

הצעד הבא שלהם יהיה להכריז כי דארווין הקים דת חדשה תחת חסות תיאוריית האבולוציה שלו, ולפנות לבית המשפט בבקשה לאסור ללמד בבתי הספר את תיאוריית האבולוציה, בשל ההפרדה בין דת ומדינה, בטענה כי האמונה בתיאוריית האבולוציה היא אמונה דתית. :screwy:

מזל שיש בארה"ב שופטים נורמלים. :cool2:

פורסם

מה?! :s05:

כנס לאתר שלהם... בעצם הבחור החליט אחרי שהוא שמע על זה שמנסים להכניס את ה"תכנון התבוני" לבתי הספר כתאוריה "מדעית" שתלמד לצד האבלוציה הוא הביא תאוריה משלו על מפלצת ספאגטי ענקית שיצרה את העולם... וגם שההתחממות העולמית נגרמה בגלל אינפלציה שלילית במספר הפיראטים בעולם... הוא שלח את זה לאלה שקבעו שצריך להכניס את התכנון התבוני לבתי הספר ואפילו קיבל תגובות :)

הצעד הבא שלהם יהיה להכריז כי דארווין הקים דת חדשה תחת חסות תיאוריית האבולוציה שלו, ולפנות לבית המשפט בבקשה לאסור ללמד בבתי הספר את תיאוריית האבולוציה, בשל ההפרדה בין דת ומדינה, בטענה כי האמונה בתיאוריית האבולוציה היא אמונה דתית. :screwy:

מזל שיש בארה"ב שופטים נורמלים. :cool2:

זה היה דווקא הצעד הראשון שלהם... הם תבעו מורה לביולוגיה מטנסי (ג'ון סקופס) כבר בשנת 1925 על כך שהוא לימד את הכיתה שלו אבלוציה... המשפט ידוע בשם "משפט הקופים".... ג'ון זכה במשפט...

הבעיה היא שאולי השופטים מנעו את העיוות הזה הפעם אבל כבר עכשיו הרבה מהאמריקאים (הם לא העם הכי חכם...) מאמינים בכל השטויות האלה של התכנון התבוני... אילו בוש הצהיר שצריך ללמד גם את התכנון התבוני בבתי הספר...

פורסם

בני האדם המציאו את כל הקטע של חיים לאחר המוות כי הם מפחדים למות...

אם יש חיים אחרי המוות, אז אין דבר כזה מוות.

מוות=למות, ואם ממשיכים לחיות גם אחרי שמתים אז בעצם לא מתנו בכלל...

הבנתם??. : :nixweiss:

בכל אופן מתים אין איברים אין כלום אפילו השלד נרקב

מה כבר יכול לחיות אחרי זה?

הנשמה? לא נראה לי..... :kopfpatsch:

פורסם

האמת, חשבתי על זה, אתם ההוכחה שיש חיים אחרי המוות :smile1:

(אתם טוחנים מים)

פורסם

כנס לאתר שלהם... בעצם הבחור החליט אחרי שהוא שמע על זה שמנסים להכניס את ה"תכנון התבוני" לבתי הספר כתאוריה "מדעית" שתלמד לצד האבלוציה הוא הביא תאוריה משלו על מפלצת ספאגטי ענקית שיצרה את העולם... וגם שההתחממות העולמית נגרמה בגלל אינפלציה שלילית במספר הפיראטים בעולם... הוא שלח את זה לאלה שקבעו שצריך להכניס את התכנון התבוני לבתי הספר ואפילו קיבל תגובות :)

:lol: :lol: :lol:

נכנסתי לאתר, אבל לא קראתי לעומק מאחר וחשבתי שמדובר בשטות של "התכנון התבוני", והתבלבלתי קצת כשראיתי שהכותרת זה כנסייה של ספגטי (חשבתי שבאמת יש כנסייה כזו - לך תדע אצל האמריקאים).

התרגום שלך קרע אותי! :lol:

אפילו בוש הצהיר שצריך ללמד גם את התכנון התבוני בבתי הספר...

מה זאת אומרת "אפילו"? ג'ורג' בוש הבן הוא לא אדם מבריק במיוחד, בלשון עדינה. :screwy:

Theory of Evolution

bush_monkey.jpg

פורסם

האמת, חשבתי על זה, אתם ההוכחה שיש חיים אחרי המוות :smile1:

(אתם טוחנים מים)

:xyxthumbs: טוחנים זה לא מילה,

כנראה יש אנשים שקשה להם לקבל שאמונה זה אמונה. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים