פורסם 2006 בינואר 219 שנים מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה.#include <stdio.h>void main(){ int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/days2; printf("you earned %4.1f on avarage per day\n",avg_s_day); } יש שם בסוף משהו לא טוב אם הסוגריים אל תתייחסו זה ככה בפורום אצלי זה לא ככהתודה מראש!
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אני יעשה לך קצת סדר:#include <stdio.h>int main(){int month,salary;float avg;printf("enter your salary\n");scanf("%d",&salary);printf("enter the month\n");scanf("%d",&month);avg=salary;if(month==1 ||month==3 || month==5 ||month==7 ||month==8 || month==10 || month==12)avg/=31;else{if(month!=2)avg/=30;elseavg/=29;}printf("%f",avg);return 0;}
פורסם 2006 בינואר 319 שנים הספרייה שאתה צריך להכיל בC++(שמטפלת בפלט/קלט) היא: iostreamהפונ(והאובייקטים) הם:הדפסהcout<<"bla bla "<<d<" hiiiiiiiiiiiiii";כאשר D זה משתנה והשאר אלה המחרוזות שאתה רוצה להדפיס.קליטה:cin>>d;שים לב לכיוון החיצים.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים במבט ראשון קשה לי לראות למה שהתכנית לא תפעל....התכנית לא מתקמפלת, או שהיא רצה ולא מוציאה פלט נכון?
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אחיאני כבר מתכנת ב c++ שנתייםאני לא כל כך טיפש זה מן הסתם אני יודעאבל היה כתוב בכותרת c++ לאc
פורסם 2006 בינואר 319 שנים כנראה שהקומפיילר שלך לא מאפשר לך להשתמש בספריות שמותאמות לC ולא לC++.מה הERROR שאתה מקבל?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים קודם כל זה ב c ולא ב c++דבר שני הפעלתי את התוכנה והיא עובדת..אז יכול להיות באמת כמו שאמרו פה שהבעיה אולי בקומפיילר..באיזה קומפיילר(מהדר) אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.