עבור לתוכן

System Monitor

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס איקס פי, ואני מחפשת את התוכנת שנקראת System Monitor. ולא מוצאת אותה. איפה היא ממוקמת?

זו תוכנה שמראה כמה זיכרון יש במחשב

פורסם

אתה מדבר על זה ?

http://www.efsoftware.com/sm/e.htm

אם אתה רוצה לראות שימוש זכרון, אתה יכול פשוט ב TASK MANAGER שמגיעים אליו דרך CTRL-SHIFT-ESC לבדוק ב PREFORMENCE כמה בשימוש.

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי לתוכנה שאפשר לראות את כל הזכרון.

ובמנהל המשימות אין תיאור זיכרון וירטואלי, ואין אפשרות שם לשפר את הזיכרון.. או שאני טועה.

אני קראתי באתר של פי.בי.פוביה על התוכנה הזו.בתוכנה הזו יש תיאור של גרפים של הזיכרונות שונים.

איך אני יכולה לראות את הזיכרון הפיזי ואת הזיכרון הוירטואלי?מה הסטנדרטים של הזיכרונות הללו? ואיך אני משנה אם יש צורך בכך?

פורסם

ב TASK MANAGER, תחת PREFORMENCE, יש למטה PHYSICAL MEMORY שזה כמה זכרון פיסי יש במחשב וכמה בשימוש. אחרי זה יש COMMIT CHART שזה כמה זכרון בסה"כ (וירטואלי ופיסי) בשימוש כרגע (וכמה המקסימום.

ב PROCESS ב TASK MANAGER אפשר לראות גם כמה זכרון וירטואלי כל תהליך משתמש ע"י תפריט VIEW -> SELECT COLUMS -> VIRTUAL MEMORY SIZE.

לשפר את הזכרון, נשמע לי דבילי.. יש תוכנות מפגרות שעושות כל מני שטויות, אבל אני לא משתמש ולא ממליץ עליהם..

זכרון פיסי הוא חלק מהחומרה, אפשר עם תוכנה כמו CPUZ (חיפוש בגוגל), לראות את הנתונים שלו (איזה סוג, כמה ולמה). לשפר = לקנות עוד.

זכרון וירטואלי יושב על הדיסק הקשיח בתוך קובץ PAGE FILE, אפשר ב CONTROL PANEL תחת SYSTEM לשנות את ההגדרות האלו (בד"כ ממליצים על פי 1 וחצי מכמות הזכרון הפיסי במחשב), למרות שגם בזה אני לא מתעסק (אני משתמש בהגדרות ברירת מחדל של WINDOWS, והם ניהול אוטומתי של הזכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים