פורסם 2006 בינואר 219 שנים יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
פורסם 2006 בינואר 219 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204אחד הקירורים הטובים בעולם.יש לי אותו הוא מצויין.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כנ"לגם לי ישנו הקירור והוא הוריד לי את הטמפ ב 12 מעלותבקיצור אל תחסוך בכסף על כזה קירורהוא ילווה אותך למשך כל הכרטיסים שתקנה בעתיד
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אכןרק מה שאתה רואה בתמונה עשוי אלומיניום לעומת הקישור שניתן מעליי שהוא דגםה -cu קיצור של קופר-נחושתנחושת מולךיכה חום טובה יותר מאלומיניום ולכן הסי יו יביא ביצועים טיפה יותר טובים
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אין בעד מהאם תצטרך עזרה בהרכבה שלו אתה מוכן תמיד לפנות אלי באי סי קיו256804054
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.