פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אם נהינת מהקודם ואתה חובב של אסטרטגיה טקטית הוא מומלץ, שיפור מכל בחינה של הקודםהגרפיקה אומנם לא משהו ולמשחק יש באגים מסוימים (אבל לא קריטים) אבל הוא מהנה לחובבי הזאנר
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אלוהים אני לא מאמין שעשו חידוש למשחק הגדול הזה חחח אני זוכר אותו ב 486 שלי אלוהים UFO חחחח פלזמה FIRE חחח מעניין איך המשחק הזה באמת !
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר אם נהינת מהקודם ואתה חובב של אסטרטגיה טקטית הוא מומלץ, שיפור מכל בחינה של הקודםהגרפיקה אומנם לא משהו ולמשחק יש באגים מסוימים (אבל לא קריטים) אבל הוא מהנה לחובבי הזאנריש אותו בארץ? אפשר לקנות אותו פה איפה שהוא?
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מצאתי רק בfreak.co.ilולפי המחיר שהם לוקחים, זה כנראה ביבוא מיוחד ולכן הם היחידים, אם יש לך קשרים בארה"ב/אירופה זה הזמן להפעיל אותם...
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים נקווה שהוא יותר טוב מהקודם.שיחקתי קצת בקודם והוא היה ממש גרוע.עדיין לא הצלחתי למצוא משחק X-COM שיעלה על שני הראשונים.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אז שיחקת מעט מידי בקודם, כי בתור אסטרטגיה טקטית הוא היה לא רע בכלל (עד השלבים האחרונים בהם האויב פשוט מרמה)
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים נקווה שהוא יותר טוב מהקודם.שיחקתי קצת בקודם והוא היה ממש גרוע.עדיין לא הצלחתי למצוא משחק X-COM שיעלה על שני הראשונים.תיקון, הוא היה ממש גרוע.באופן אישי אני גם נהנתי מאוד מהשלישי והרביעי. (כן כן, הרביעי!)
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אתם צריכים להבין מס' דברים1. שני משחקים הUFO האחרונים נעשו ע"י חברות שונות מהחברה שעשת את המקוריים2. הם נעשו ברוח הסדרה ולא כהמשךככאלה הם משחקים לא רעים בכללשניהם לא מדהימים אבל ממש לא גרועים
פורסם 2006 בינואר 119 שנים 1. ברור.2. ברור מאוד.אבל עדיין (לדעתי) בתור משחק שמראש פונה לקהל מעריצים ספציפי, המשחק רחוק מידי מהמקור, ולא עשוי מספיק טוב בשביל לעמוד בפני עצמו.(ובטח שלא להמשיך בסדרה משלו)
פורסם 2006 בינואר 119 שנים שוב אל תשווה אותו למקור, חוץ מהשם ומסך כדור הארץ אין שום קשרובנפרד הוא חביב, הרבה נשקים, פיתוח דמויות נחמד מצב טקטי טוב אויבים חכמים ומאתגריםוההמשך משפר בכך שהוא מרחיב בהרבה את מצב האסטרטגיה (הבסיסים הם לא סתם נקודות עם תפקיד), את פיתוח הדמויות (הכניסו "גזעים") והעלילה הרבה יותר משולבת במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.