פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.hdefin n 10void seder(int);void seder (int a[n]){ long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); for(s=0;s<n;s++) scanf(%d,&b); seder(b);
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים א. הנה כמה:<include(conio.hdefin n 10ב. תתקן את הצומדיים יש שם בעיות.ג. תיישר לשמאל אחרי שעשית הכל כדי שנוכל לקרוא הכל ברור.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים במהירות:א. חסר לך ; ליד ה-clrscr.ב. אתה לא יכול להגדיר שתי פונקציות בעלות שם זהה ב-C.ג. לפונקציה הראשונה שהגדרת חסר מימוש ושם למשתנה בארגומנט הראשון.ד. בפונקציה השניה שהגדרת, בהגדרה של הלולאה הראשונה חסר תנאי.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים לגבי ב' ו-ג':הוא לא הגדיר שתי פונקציות עם אותו שם, זו אותה הפונקציה.בפעם הראשונה זו ההצהרה עליה, ובפעם השנייה זה המימוש שלה.(זה אפשרי, למרות שאין ממש טעם לעשות את זה במקרה הזה)חוץ מזה, כשאתה מצהיר על פונקציה, אתה לא חייב לספק שמות לארגומנטים שלה, אלא רק את הטיפוסים שלהם.(הרי לשמות יש משמעות רק בתוך המימוש של הפונקציה, ולא בקריאה לה)בכל מקרה, הארגומנט בהצהרה על הפונקציה צריך להיות [int[n ולא int.חוץ מזה, עוד כמה שגיאות:ב-scanf בסוף, הd% צריך לבוא בתוך מרכאות ("d%"), ובמקום b& צריך להיות [b[s&.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר איך אני יכול לעלות את הקובץ ישר מהתוכנה? ואם אי אפשר אז איך אני יכול לעלות אותה בצורה מסודרת כך שיהיה אפשר להבין אותה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים התעלמת מחלק מהדברים שאמרו לך כאן:include#, לא includeצריך להיות רווח בין ה-include לסוגריים המשולשיםdefine#, לא definבשורות של הגדרת הפונקציה seder, אז צריך סוגריים עגולים - ([void seder(int[n ואותו דבר לגבי השורה שאחריה.ב-for הראשון חסר לך התנאיובסוף חסר לך סוגר מסולסל.במילים אחרות:תלמד C לפני שאתה מתחיל לתכנת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.