פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים אני קונה צורב, ומבחינתי מחר אני מזמין ת'צורב...אז רציתי לשאול אותכם פעם אחרונה מה דעתכם...כששאלתי בפעם הקודמת "כולם" אמרו plextor *24 ו-athlon אמר lite-on...הפלקסטור לא בתקציב אז חשבתי ללכת על מה שאת'לון אמר והבנתי שהצורבים שלהם טובים ומאוד זולים ומשתלמים...קיצר...מה אתם אומרים על הצורבים של lite-on?חשבתי על *24 שלהם...והוא עולה 620 ש"ח...מה נראה לכם?
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים הצורבים של LITE ON מצויינם לך על זה 1!הם זולים ועובדים טוב..אם תרצה הוכחה תיכנס לביקורת על הצורב * 32 שלהם ותראה איזה ביצועים יש לו....!!
פורסם 2002 בינואר 123 שנים [glow=red,2,300]Lite-On[/glow]אני חושב שאנשים פה קראו איזה Review שהוכיח את דברי, שהיו מבוססים על Reviewים אחרים.בכל מקרה, לך על הLite-on.
פורסם 2002 בינואר 123 שנים מחבר רק חבל שאף חנות (לא שיש הרבה חנויות מחשבים בעפולה..) לא ידעה מזה lite-on...חוץ מחנות אחת והם לא מתעסקים איתם בכלל...ביקשתי שיזמינו אבל אמרו איאפשר וזה...אני יבוא פעם אחת לא לבד ואז יראו שאני רציני כי ככה הם ראו ילד...ד.א-איפה ראיתם ביקורת על lite-on?
פורסם 2002 בינואר 123 שנים בפלונטר יש Lite-on.אגב, בן כמה אתה שהם ראו סתם ילד או קראו לך כך?אנשים היו מקבלים ממני על הראש כשבגיל 16 היו קוראים לי ילד, למרות שברב המקרים היו חושבים שאני אחרי צבא.
פורסם 2002 בינואר 123 שנים מחבר הם לא קראו לי ילד...פשוט אני מבין אותם שהם לא היו מוכנים להזמין בשבילי ת'צורב שהם רואים ילד...אני מדבר על חנויות בעיר שאני גר בה...(עפולה)
פורסם 2002 בינואר 123 שנים מחבר איפה אני יוכל למצוא ביקורת על צורב כלשהו של LITE-ON?ד.א-בקשר לשאלה של את'לון בן כמה אני...אז אני בן 13...(ילד......)
פורסם 2002 בינואר 123 שנים פעם ראשונה שאני נכנסתי למרדנית ורציתי להזמין חלקים, ישר שאלו אותי איזה פנטיום אני רוצה, ישר שברתי אותם כשבקשתי AMD ולא זזתי ממנו, עכשיו הם כבר לא מנסים לדחוף לי כול מיני דברים דרעקים, ישר מביאים לי מה שאני רוצה ושותקים :asthanos:
פורסם 2002 בינואר 123 שנים urmmmmmmmmm אני לא חושב שאון לייט ניתנים להשגה כל כך בקלות עד לפניי חודשיים גם הפלקסטור היה ככה זה עניין של ביקוש אבל באמת אחי לפני שבוע יש לי פלקסטור אחרי המון סקרים והמלצות בפורומים שונים אמרו לי פה אחד פלקסטורבאמת צורב שווה אני אומר לך בתור קונה טרי תשקיע !אני רק מבסוט ממנו צורב הכל ממש הכל ! מוגן לא מוגן........אז אסוף כמה שקלים ולך על זה ...... קח עצה מפרסים ! הם אף פעם לא טועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.