פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים יש לי שאלה שאני מחליף גוף קירור ואני שם משחה תרמית אני צריך גם לשים ברגים לגוף קירור או שהמשחה משמשת גם כדבק?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים משחה טרמית לא מדביקה, רק מוליכה חום. יש גם משחות טרמיות שמשולבות עם דבק או דבקים שאפשר לקנות בנפרד ולערבב אבל אלה מוצרים נדירים יחסית ומומלץ להשתמש בהן רק כאופציה אחרונה כדי שתוכל להסיר את הגוף קירור בעתיד אם תרצה. אם יש לך ברגים או תופסנים - השתמש בהם.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר תראה יש לי את הגוף קירור של אינטל שהוא לא 80 ואני רוצה לשים גןף קירור יותר גדול ואין לי חורים לברגים מה אני עושה
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אם אתה מחפש לקנות גוף קירור חדש, פשוט תחפש מוצר שמתאים ל socket של המעבד שלך.אם יש לך כבר גוף קירור לא מתאים זה קצת יותר בעייתי. או שתאלתר משהו או שתשתמש בדבק. הבעיה היא, שאם יש לך מארז Tower (עומד) כמו 99% מהמארזים היום אז במידה ותשתמש בדבק כל המשקל של הגוף קירור ימשוך את המעבד וזה מאוד לא בריא במיוחד אם מדובר בגוף קירור כבד.אולי למישהו אחר יש רעיון יותר טוב.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים קשה לי להבין מזה משהו, תן יותר מידע:1. איזה מעבד2. איזה גוף קירור יש עליו כרגע3. איזה גוף קירור אתה רוצה לשים4. איזה לוח אם5. האם יש סיבה חשובה להחליף גוף קירור? (אוברקלוק, התחממות...) לא שצריך סיבה מיוחדת בשביל להתעסק עם המחשב אבל בכל זאת שנבין איפה אתה עומד.6. אם יש לך אפשרות לצרף תמונות - גם יעזור
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים יש לך חורים לברגים !! פשוט הם תפוסים עכשיו... אתה צריך להוציא את התושבת של הקירור הנוכחי... הוספתי תמונה.. מקווה שעזרתי... [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.