עבור לתוכן

בעיה עם המאורר של המעבד!!

Featured Replies

פורסם

תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו

והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול

פורסם

תמדוד עם סרגל כמה מילימטרים המאוורר ואז תקנה מאוורר באותו גודל ותחליף

מאווררים אפשר למצוא בכל חנות מחשבים(לא ניראה לי שיש דבר כזה חנות מחשבים בלי מאווררים)

אני ממליץ על המאוורר SMART FUN 2 אם הוא מתאים לגודל שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד לי איפה קונים כזה?

פורסם

תמדוד עם סרגל כמה מילימטרים המאוורר ואז תקנה מאוורר באותו גודל ותחליף

מאווררים אפשר למצוא בכל חנות מחשבים(לא ניראה לי שיש דבר כזה חנות מחשבים בלי מאווררים)

אני ממליץ על המאוורר SMART FUN 2 אם הוא מתאים לגודל שאתה צריך

עדן אחי אין קשר בין מה שאתה מציע לו בלבין מה שהוא שאל או צריך,

אני מניח שמדובר על 775, אין מאורר שיתאים לו טוב, אני בספק אם 80MM יתפס עליו בכלל,

SF2 הוא כמו טייסת (רועש) לא הבנתי מה מפריע לך הקירור המקורי? רעש? ביצועים? יופי?

פורסם
  • מחבר

ביצועים הוא מסתובב לי על 1000 RPM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

גם לי יש תבעיה הזאת אבל איך אני מאוצי את המאוורר הזה ? והאו נראה לי בגודל 60M (ד"א המעלות אצלי 40-50)

פורסם

אתה לא צריך להחליף אותו כל עוד אתה לא על אוברקלוק ::)

אפילו אם הוא מסתובב לך על 2.5RPM והוא נשאר על 30 מעלות אז זה סבבה...אם אתה רוצה לשפר טמפ' סדר חוטים זה גם יעלה את הRPM שלו - בדוק ;)

פורסם

איזה חוטים אני יכל לסדר? אצלי הוא 40-50 וסמתי משחה תרמית לפני חודש+- (אנחנו מדברים על P4 נכון?)

פורסם

אז ככה, לא חייב שיהיה לו סוקט 775... זה יכול להיות גם סוקט ישן (כמו של אחי) שהקירור סטוק שלו הוא עגול... גודלו 60 מ"מ...

אם תגידו איזה מעבד ולוח יש לכם נוכל לעזור לכם !!!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מחשב חדש אינטל דול קור

פורסם
  • מחבר

תגיד יש לי עוד מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ אני רוצה לעשות לו OC עד איזה חום נורמלי שהוא יגיע :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים