פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?
פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים אפשר עם WINACE או עם כל תוכנת כיווץ אחרתועם יש לך במקרה WINCOMANNDER יש שם אופציה שנקראת SPLIT ובטח גם בNORTONCOMMANDER יש משהו דומה
פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים יש משהו ל Winzip?בWINZIP עד כמה שזכור לי יש אפשרות אבל רק עם אתה עושה את זה ישר לדיסקטים (יכול להיות שתיקנו את זה בגרסאות האחרונות)
פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים צא מתוך הנחה שכמעט אין לך סכוי להעביר קובץ כזה על דיסקטיםכי דיסקטים זו מדיה כזו דפוקה שתמיד בדיסקט ה 15 או אחרהוא יודיע לך שאין יכולתו לקרוא את הדיסקט ואז כל הקובץ דפוקמקווה שלא יאשתי אותך אבל יש לי נסיון מר עם דיסקטים
פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים תגיד, אתה מתכוון לקנות את כל הדיסקטים האלה?כי המחיר שלהם אתה יכול לקנות צורב... ולצרוב הכל על דיסק..זה גם יחסוך לך כסף (נדמה לי שחבילה של 10 דיסקטים עולה איזה 50 ש"ח...), גם יחסוך לך זמן (2 דקות לעומת כמה שעות...!), וגם יחסוך לך כאב ראש (90 אחוז שלפחות אחד מהדיסקטים ידפק בדרך.. ואז הלך הכל..)
פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים צאו מתוך הנחה שהוא רוצה להביא את הקובץ הזה מאיזה מחשב ציבורי שאין בו צורב ושהוא לא יכול להתקין בו אחד, או שהוא רוצה להעביר את הקובץ למחשב שאין בו בכלל CD ROM אלא רק כונן 1.44 .
פורסם 2001 בנובמבר 2824 שנים אני מכיר תוכנה שנקראת file splitזהיא מחלקת את הקובץ לקבצם קטנים שיכולים להיכנס בדיסקטאבל אני לא בטוח שזה יכול לחלק 130 מגה
פורסם 2001 בנובמבר 2924 שנים מחבר אני שמח על שלל התשובות החכמות שנתתם פה...... כי אני הולך לתת ל User המטומטם שביקש את זה לקרוא אותם ושיקפוץ לי כי הוא משגע לי את השכל...!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.