עבור לתוכן

אני מיואש, עזרו לי בבקשה למצוא משחק תפקידים איכותי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

זה פשוט לא יאומן....

עבדתי קשה המון זמן, חסכתי כמה לירות ורצתי לקנות מחשב חדש!

אבל הפלא ופלא, אני לא מוצא שום משחק שמרגש אותי. :'(

אנא עזרו לי למצוא משחק תפקידים טוב שיחמם לי את הלב

המשחקים שאהבתי: (חביב)gothic1+2, divine divinity+behond divinity, diablo 1+2, dungeon siege1+2

משחקים שלא אהבתי: neverwinter nights, icewind dale.

תודה לכל העוזרים

פורסם

kotor 1+2

משחקי תפקידים ממש, אבל ממש איכותים ביקום של star wars, ואפילו אם אתה לא מעריץ של הסדרה, אתה תאהב אותם.

אולי גם המשחקים החדשים בסדרת elder scrolls (שאני לא זוכר את השם שלהם).

פורסם

אם אהבת את גותיק אל תחמיץ את morrowind שכבר יצא

וOblivion שיצא בפבואר

פורסם
  • מחבר

אם אהבת את גותיק אל תחמיץ את morrowind שכבר יצא

וOblivion שיצא בפבואר

אתה יכול לציין בבקשה שם מלא של morrowind, או חברה. כי עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי כמה משחקים שונים עם השם הזה

ואחד מהם באמת שייך לסדרת ה- Elder Scrolls

תודה

פורסם

כפי שציינו השם שלו הוא

elders scroll: morrowind ופיתחה והפיצה אותו bathesda

פורסם

World Of Warcraft למרות שאין שם ממש עלילה... (עלילה כללית כמו ההיסטוריה ותעשה עכשיו מה שבא לך ולא כמו ב- Diablo ודומיו)

פורסם

Lineage 2 !!!

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים :yelclap:

התקנתי כבר את morrowind. בינתיים רק התחלתי אבל זה באמת ממש מזכיר את gothic, ואם זה ימשיך ככה אני ממש מאושר.

שכחתי לציין שאני בכלל לא חסיד של משחקי רשת.

רציתי לשאול לגבי Lineage 2, האם זה משחק רשת?

תודה

פורסם

Vampire: The Masquarade - Bloodlines

אחד ממשחקי התפקידים למחשב היותר טובים שיצאו בשנים האחרונות. הוא אינו חף מבעיות, אבל הוא מפצה עליהן בעולם עשיר ומסוגנן, דמויות מוצלחות ו"coolnes" כללי שלא קיים בהרבה משחקי תפקידים אחרים. כמו-כן, הוא משתמש במנוע הSource אז אין בעיה של גראפיקה.

פורסם

רק שתדע- יש לו המון באגים (חלקם לא מאפשרים לגמור את המשחק) והוא מאד מאד ארוך (60+ שעות בקלות) עם חלקים מעניינים פחות ומעניינים יותר

אני ויתרתי עליו די בהתחלה, אבל אחי סיים אותו

פורסם

Mu or Lineage 2 הכי שווה לפי דעתי. :kopfpatsch:

פורסם

LINEAGE 2 זה מאסיב מולטיפלייר! אתה נרשם לשרת מסויים ואז אתה מתחיל לפתח את הדמויות שלך!

אם אתה רוצה עוד מידע צור איתי קשר. אני יכול גם להמליץ לך על כמה שרתים!

פורסם
  • מחבר

LINEAGE 2 זה מאסיב מולטיפלייר! אתה נרשם לשרת מסויים ואז אתה מתחיל לפתח את הדמויות שלך!

אם אתה רוצה עוד מידע צור איתי קשר. אני יכול גם להמליץ לך על כמה שרתים!

תודה elias

רשמתי לפני את ההצעה שלך, אולי אני עוד יהיה איתך בקשר

:xyxthumbs:

פורסם

אין בעיה תמיד מוכן לעזור :)

פורסם

קודם כל יש את ההרחבה של גוטיק 2 באנגלית כבר. וזה משחק כמעט אחר לגמרי, בהרבה יותר קשה גם.

דבר שני, משחקי התפקידים האחרונים שיצאו באמת לא שווים הרבה, רוב החברות שעושות משחקי תפקידים עברו לממשחק מרובי משתתפים-זה לא כל כך רע, אני משחק EVERQUEST2 ויש לו גרפיקה אדירה, קהילה משגשגת דמויות מעניינות ודיאלוגים סבירים.

דבר שלישי, לא ראיתי את FALLOUT 1 ו-2 או את ARCANUM ברשימה שלך. נכון, חסר להם הרבה בתחום הגרפיקה כי הם ישנים יותר אפילו מ BALDUR'S GATE-אבל הם המשחקי תפקידים הכי טובים שיצאו ל PC אי פעם -לפי דעתי וגיימרים של מישחקי תפקידים רבים.

אם אתה מסוגל להתחבר לאווירה הפוסט אפוקליפטית של המשחק, ולא לאבירים עם שרירים, צפוייה לך הנאה הרבה יותר מכל משחק תפקידים אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים