פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים שלום אני קצת חדש (אז דבר ראשון שלום!)אני רוצה לקרר את המחשב שלי את המעבד ואת כלל המחשב אני רוצה לקבל ממכם הצעות לדרכים (כלומר מאווררים)אני מוכן להשקיע כסף!אבל לא מוגזם!יש לי כמה רעיונות אבל אני רוצה לישמוע את הרעיונות שלכם!המחשב שלי הוא:פנטיום 43.2MHZ512RAM Ati radeon 9600xt 256mbמארז ריידמקס כוברהלוח אם של Gigabyte GA-8S648FX-RZזהו בקיצור יש לי מחשב טוב אני חושב אבל אני רוצה שיחזיק לקראת אוברקלוק!!!!!!!!תודה מראש על העזרהיריב
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים בקשר לקירור למעבד אני ממליץ לך על הביג טייפוןיש לי אותו הוא הוריד לי את הטמפרטורת המעבד משהו מפחידהוא עולה בערך 230 ש"ח
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים כן תקנה גם כמה מאוררים שיהיו לךהיום קניתי סמארט פאן של טרמלטייק הוא טיפה רועש ברמה גבוהה אבל על בינוני הוא סביל לגמריי עם איכות קירור מצויינת
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים איזה ספק יש לך ??בשביל אוברקלוק רצוי ספק לא גינרי ורצוי גם חזק ובעל מתחים יציבים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אם אתה הולך לעשות OC אז למעבד תחליף לBT הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר..(אם אתה אוהב שקט אז ST..)..ותפרט קצת אם יש לך מאווררים במארז..אין לך...ואם יש לך אז איפה...(תשנה תכותרת שיוכלו לעזור לך עוד אנשים..)..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר מה זה ST?יש לי מאוורר אחד על החלון השקוףשניין מתחת כזה לספק כוחאחד על המעבדאחד מבפנים על הספקוזהוועדיין בתוכנה אברסט זה מראה לי שהלוח אם עם 110 מעלות אני לא צוחקקקקקקהוא אמרו להישרף לא?!!!
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים תן לי את השם המלא אני רוצה לראות על מה מדובר אחי sonic tower זה קירור פאסיבי מעולה אבל הביג טיפון יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.