פורסם 2006 בינואר 419 שנים יש גם חוק שדורש מטף, לא חושב ששמים גם עליורק ברכב ציבורי ושם הם בודקים לעומקאיזה התעלמות ... אני יחזור על זה שוב:לא בודקים שום דבר בטסט לרכב מעבר למצב מכני \חשמלי , לא מעניין אותם אם יש לך משולש באוטו או גלגל ספייר או מטף או אפוד זוהר, זה לא מעניין את מכון הרישוי ואתה חי בסרט אם אתה חושב שמישהו לא יעבור טסט בגלל אפוד זרחניואני מדבר מנסיון של בעל רכב שלא מזמן עבר טסט לרכב בפעם השנייה (ואגב, בשני הפעמים זה היה בשני מקומות שונים לגמרי בארץ ככה שזה לא פונקציה של מקום שמחפפים בו)את האוקטביה שלי לא העבירו טסט כשלא היה לי משולש, הגלגל ספייר היה אחד שחוק לגמרי שעבר מהציר שלו ישירות לבגאז' והיו חסרות לי גומיות בידוד ליד המנוערכב ציבורי לא עובר טסט בלי מטף כיבוי ובזה אתה יכול לסמוך על אחד שהעבודה שלו זה להתעסק עם נהגי מוניותאיך זה הופך את ליאור לצודקת?הוא כן יעבוד טסט(כמו שאני אמרתי בלי קשר לעניין של מי נהג).לא אכפת להם מי הנהג = אין אפוד אין טסטכזה פשוטקצת אופטופיק...אבל ליאור בחורה באמת או לא? חשבתי שאמרתם שזאת סתם בדיחה...אם הייתי בחורה הלוואי והייתי נראה כמו זאת שהחליטו להצמיד לה את השם שלי
פורסם 2006 בינואר 419 שנים כאן הטעות שלךהם לא חייבים לשלוח שוטרים לחפשיש להם דבר חמוד כזה שנקרא טסט שהמכונית שלך חייבת לעבור פעם בשנה (או פעמיים אם היא ענתיקה)שם הם יכולים לבדוקיופי, וככה אני יכול להעביר אחד בין שתי המכוניות של ההורים שלי.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים לא אכפת להם מי הנהג = אין אפוד אין טסטכזה פשוטאבל עומרי כרגע אומר לך שכן עובר טסטוהקטע של "מי נהג" לא שייך לטסט אבל התכוונתי להגיד שהאחריות על הנהג היא שיהיה בזמן הנסיעה איתו בתא הכפפות אפוד.האחריות היא לא על בעל הרכב, וכן לבדוק את זה בטסט זה פשוט טימטום.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים יופי, וככה אני יכול להעביר אחד בין שתי המכוניות של ההורים שלי.תעביר, They Couldn't Care Lessהם לא מנסים לתפוס את החכמים כי החכמים תמיד ימצאו דרך לעבוד על המערכתהם מנסים לתפוס את אלה שישכחו פתאום שאין להם אפוד ואז יהיו חייבים לקנות
פורסם 2006 בינואר 419 שנים הם ח"כיםכל מה שהם עושים זה לא מה שזה נראהבכל מקרה, כלפי חוץ זה מה שהם מראיםאבל אתה משנה נושא
פורסם 2006 בינואר 419 שנים הם לא מנסים לתפוס את החכמים כי החכמים תמיד ימצאו דרך לעבוד על המערכתנו באמת,כל אחד שיש לו שתי מכוניות או אחת מהעבודה ואחת שלו יעביר ואפילו לא אתפלא אם ציי רכב יתחילו גם לעשות זאת.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אבל אתה משנה נושאאני בכלל לא משנה את הנושאהנושא הוא שהחוק הזה אינו נועד להצלת חיים אלא רק להיות חוק פופוליסטי
פורסם 2006 בינואר 419 שנים נו באמת,כל אחד שיש לו שתי מכוניות או אחת מהעבודה ואחת שלו יעביר ואפילו לא אתפלא אם ציי רכב יתחילו גם לעשות זאת.זה לא בעיה של המכוני רישויאותם מעניין שאתה נכנסת אליהם עם אפוד ויצאת עם אפודאני בכלל לא משנה את הנושאהנושא הוא שהחוק הזה אינו נועד להצלת חיים אלא רק להיות חוק פופוליסטיאיזה חוק לא בא להרשים בוחרים?היה אפשר לחיות במדינה עם פחות מחצי מהחוקיםאבל כל ח"כ צריך להצדיק את הכיסא ואת הלשכה והשכר שלו
פורסם 2006 בינואר 419 שנים איזה חוק לא בא להרשים בוחרים?חוק שנחקק לא לקראת תקופת בחירותהחוק הזה הוא פופוליסטי נקודה.הוא חוק מטומטם, ללא שיניים והוא לא יציל חיים של אף אחד.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים חוק שנחקק לא לקראת תקופת בחירותכל חוק, לפני או אחרי תקופת בחירות בא להרשים בוחרים או לדאוג לתחת של הח"כ או מקורביוהחוק הזה הוא פופוליסטי נקודה.כמו חצי או יותר מהחוקים בישראל או בכל מדינה מערביתהוא חוק מטומטם, ללא שיניים והוא לא יציל חיים של אף אחד.We will just have to wait and see now wont we?
פורסם 2006 בינואר 419 שנים כל חוק, לפני או אחרי תקופת בחירות בא להרשים בוחרים או לדאוג לתחת של הח"כ או מקורביועל מה את מדברת?חוק ממש לא אמור לבוא בשביל להרשים את הבוחריםזה לא פסטיגלכמו חצי או יותר מהחוקים בישראל או בכל מדינה מערביתזה ממש לא נכון.רוב החוקים הם לא פופוליסטים ודווקא כן נחוצים לקיומה התקין של המדינהWe will just have to wait and see now wont we?אין בעיהגם הפעם העובדות לא יעמדו לטובתך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.