פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלינמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIOואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים את ה CPU SPREAD SPECTRUM אתה מבטל, שם ב OFF או משהו כזה.לגבי שאר האופציות המתקדמות תלחץ CTRL+F1 כשאתה ב BIOS ותראה את כל האופציות
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים ה Spread spectrum נועד למנוע הפרעות הדדיות בין מחשבים כאשר מדובר בחדרי שרתים עמוסי מחשבים.התדר הבסיסי של 200Mhz פשוט מטייל לו סביב התדר המרכזי ו"מורח" את האנרגיה על תחום וכך מפחית הפרעה למחשבים שכנים. שוב, תחשוב על חדר שרתים בו נמצאים מחשבים רבים וצמודים אחד לשני.כאשר מגדילים את התדר הבסיסי ב OC תנודות התדר לאחר הכפלה גודלות גם הם ולא תורמות ליציבות.האופציה הזאת קיימת רק כדי לענות על תקנות מסוימות ולא מועילה או מוסיפה דבר כאשר מדובר במחשב בודד בבית שמימלא לא מפריע לשום מחשב אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה למעשה מכפלת המעבד. בערך Default הוא פשוט המכפלה איתה מגיע המעבד כלומר X9 ל 3000, X10 ל 3200 וכולי.אם אתה רוצה להוריד מכפלת מעבד אתה יכול לשנות משם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.