עבור לתוכן

זקוק להמלצה: מודם לאינטרנט של בזק.

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מברר לגבי מעבר מהאינטרנט של הוט לבזק עקב בעיות בגלישה ובשירות שלהם.

מכיוון שהיתי מנוי שלהם ממש הרבה זמן, אין לי מושג בשוק המודמים שקשורים לבזק, ולכן אני מקבש המלצות למודם של בזק.

לפי מיטב ידיעתי עדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת, אבל הייתי מעוניין לשמוע על חברות ודגמים ספציפים.

נ.ב.

אני מעוניין לרכוש בנפרד ללא התחייבות לבזק, ולכן אבקש המלצות למודמים שניתן לרכוש בחנות שלהם (בזק-סטור?)

פורסם

אני לא ממש יודע מה הם מחלקים עכשיו, אבל איזה מודם שלא תבחר - שיתחבר דרך כבל רשת.

פורסם

יש לי את המודם מבזק שנתנו לי ללא תשלום Aztech TNN והוא פשוט מצויין.

פורסם

יש לי את המודם מבזק שנתנו לי ללא תשלום Aztech TNN והוא פשוט מצויין.

אכן מצויין ויכול לתפקד כנתב

פורסם

גם אני רוצה לעבור מכבלים ל ADSL בגלל בעיות באינטרנט והתמיכה על הפנים !! התשתית על הפנים אצלי בבית

ורציתי לדעת איזה מודם לפי סדר לקחת מהטוב אל הכי שלא כדיי לקחת

כי אני לא מבין בזה

אמרו לי בי פוקס הכי טוב שהוא כולל נתב..

אז אם מישהו שמבין בעניין יכול לרשום לנו איזה סדר עדיפויות לקחת

פורסם

מה שאני המלצתי גם משמש כנתב.. דבר שני בזק מספקים לך את המודם לפי מה שנמצא אצלהם במלאי ולא לפי מה שאתה בוחר.. כרגע אני חושב שיש להם של רוטל.

פורסם

יש להם את האזטק 600 E שהוא מצויין

יש גם את האלקטל הישן שהוא עבר שידרוג ל PPPOE ( אני לא יודע עם הוא יכול להיות נתב בוודאות )

ויש את ה RTA 1320 שהוא מצויין גם כן ויכול להיות נתב

ויש את היותר ישנים ה SAMSUNG וה ECI 270 \ 312 שהם גם טובים

פורסם

כמו שאמר קודמי, Qtec

כל מודם של בזק, שמתחבר לכ.רשת, הוא מעולה, את כולם אפשר לשדרג לראוטרים, כולם עובדים אחלה ולא תרגישו בהבדלים בינהם

אם זה ממש חשוב, תבררו במפרט של כל אחד מהם מי לוקח הכי פחות חשמל, זה הקריטריון היחיד להשוואה בינהם שאולי שווה בדיקה ויחסוך לכם אגורה וחצי בחודש.

למי שמעוניין, הנה אסופה של מדריכים

על שדרוג מודמי בזק לנתבים :

ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/

(לא אני כתבתי ולא אני אספתי אותם, אין לי מושג אם מי שכן, רוצה קרדיט או מעדיף להשאר אלמוני, אז כרגע נשאיר אותו אלמוני)

פורסם

התקשרתי לבזק עשיתי ADSL

היא אמרה לי לגשת לבזק סטור

ולקחת תמודם שבהשאלה

אם הם יביאו לי מודם שמתחבר ל USB?

אני יגיד להם שאני צריך שמתחבר לכרטיס רשת כדי לחבר לראוטר ..! והם יביאו לי בלי הרבה מילים:?

או שזה לא הולך ככה? שאני יצטרך לשלם כסף!?!?

כי אני לא רוצה להידפק @@

פורסם

בזק הפסיקה לחלק מודמי USB. בכל מקרה אם תבקש מודם שמתחבר לכרטיס רשת -- תקבל אחד כזה. לא בטוח שתוכל לבחור את הדגם.

פורסם

עכשיו ניראה לי שהם מחזיקים רק של רוטל

פורסם

לרוב הם מחלקים RTA 1320 ו אזטק 600E

שניהם מצויינים ושניהם עובדים כנתבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים