עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות דיי קשות ...בנוגע ל IP ורשת וירטואלית.

Featured Replies

פורסם

המצב הוא כזה :

לסבא שלי יש מחשב הכל מותקן עליו וכ'ו עכשיו אני סידרתי לו שם REMOTE DESKTOP גם בווינדוס וגם בתוכנה

עכשיו אני רוצה שבכל פעם שהמחשב שלו יהיה מחובר אני אדע את ה IP שלו ... שיהיה לי גישה אליו 24 שעות ביממה למחשב שלו.

בשביל זה אני צריך לדעת את ה IP שלו .

בטוח יש איזו תוכנה שמשדרת IP ל IP אחר... השאלה היא איזו ?

ובמידה ואני רוצה ליצור רשת וירטואלית ז"א שהמצב יהיה כמו רשת רגילה ופשוטה כמו אצלי בבית שנוכל לעשות FILE SHARING וכ'ו וגם שיתוף לאינטרנט אם זה בכלל אפשרי... מה אני צריך לעשות

הידע שלי ברשתות הוא נרחב ביותר אז אין צורך לרדת לפרטים רק להסבר כללי נכון ובדוק.

תודה . 8)

פורסם

מסכים עם udif. היישומונים האלו מעולים . למעשה, המחשב שלך מדווח לאותו אתר, על שינוי הכתובת שלו. ואז באופן שמי , ניתן להגיע למחשב הזה. כמו פעולת ה-DNS בדיוק.

ממליץ לכל אחד שאין לו IP קבוע לנסות. עובד מצויין.

פורסם

מסכים לגבי NO-IP , אחלה של שירות, תמיד מצביע על ה IP של המחשב שלי כשהוא מחובר לרשת

אתה יכול להשתמש גם באתר logmein.com בשביל REMOTE למחשב שלו, מה שיפשט את העניינים, וזה קצת יותר מהיר מ REMOTE DESKTOP רגיל

ויש עוד יתרונות - זה חוסך לך התקנה של NO-IP, אתה מתקין את התוסף הקטן של האתר, במחשב(ים) הנשלטים,

וכשאתה עושה LOGIN לאתר , מכל מחשב בעולם, הוא מראה לך איזה מהמחשבים ה"נשלטים" שלך, הם און ליין, ואתה יכול להכנס ולשלוט בהם.

אלטרנטיבה נחמדה למקרים שבהם REMOTE רגיל לא אפשרי - שווה לך לנסות.

בקשר לרשת וירטואלית - אני לא בטוח , אבל אני חושב שרק ב 2003 SERVER אתה יכול ליצור שרת שאפשר להתקשר אליו ב VPN.

ב XP אין משהו כזה מובנה עד כמה שאני יודע, אבל בטוח תוכל להתקין תוכנה חיצונית שמאפשרת חיבור VPN , ואז לבנות חייגן VPN לפי ההגדרות שלה, במחשב אחר ולהתחבר, ולקבל את כל השיתוף קבצים וכו'.

אני מציע שתחפש על זה קצת בגוגל.

פורסם

א. אני ממליץ על TIGHTVNC (משום מה אני לא סומך על REMOTE DESKTOP של MICROSOFT, נשמע כמו פרצת אבטחה גרועה).

ב. בהנחה שאתה מבין ברשתות, אז אתה יכול לנסות להתקין את http://openvpn.net/ אשר אמור לאפשר לכם לעשות רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט בין היתר.

פורסם
  • מחבר

וואו חברה תודה על התגובות ממש עזרתם

רק ניסיתי לפתוח HOST ב NOIP ופשוט אני לא מצליח אפילו לעשות פינג לעצמי למה זה?

צריך לפתוח איזשהו פורט בראוטר אולי ?

( זה לא עובד על פורט 80 ?)

משום מה זה לא עובד לי יש עצות ?

וכמובן שאם אני כותב את ה איי פי אני מצךיח לעשות פינג

לא חשוב התעלמו נא ... הבעיה נפתרה.. פשוט צריך אולי היה טיפה לחכות ... חסר סבלנות שכמוני

פורסם

א. אני ממליץ על TIGHTVNC (משום מה אני לא סומך על REMOTE DESKTOP של MICROSOFT, נשמע כמו פרצת אבטחה גרועה).

ב. בהנחה שאתה מבין ברשתות, אז אתה יכול לנסות להתקין את http://openvpn.net/ אשר אמור לאפשר לכם לעשות רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט בין היתר.

אגב VNC, יש אולי למישהו מושג איך מסתירים את האיקון של VNC בסרגל הכלים?

ולגבי המלצה, אני בהחלט ממליץ על NO-IP אחלה תוכנה ומאפשרת כניסה חלקה באמצעות VNC

.

פורסם

How can I hide the system tray icon in WinVNC?

Win32 TightVNC includes code from TridiaVNC distributions, and therefore it should include Tridia's modification to disable the tray icon. Here is a quote from TridiaVNC 1.3.3 announce:

* Added registry flag to cleanly disable the tray icon on all platforms and in all modes without affecting other settings. The default is "0" and indicates that the tray icon should not be disabled. A value of "1" will suppress the tray icon for all users.

HKLM\SOFTWARE\ORL\WinVNC3\DisableTrayIcon DWORD "0"

HKLM\SOFTWARE\ORL\WinVNC3\DisableTrayIcon DWORD "1"

Thus, to disable the tray icon, you should start the "regedit" utility from the command line, go to the HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ORL\WinVNC3\ folder, and create a DWORD parameter with the name "DisableTrayIcon" and the value "1". Then, after restarting WinVNC, the icon will not be shown anymore.

But please note that hiding the icon is usually not a good idea. For example, if you want to restrict users from changing the server Properties, it might be better to use the AllowProperties setting. For more information, see the description of "AllowProperties", "AllowShutdown" and "AllowEditClients" options in the RealVNC documentation.

http://www.tightvnc.com/faq.html

פורסם
  • מחבר

האם זה כמו REALVNC ????

ה tightVnc ?

כי גם אני מחפש דרך להחביא את האייקון זה סתם לוקח מקום ...

אגב יש לי גרסא 4 של Real VNC

פורסם

האם זה כמו REALVNC ????

ה  tightVnc ?

כי גם אני מחפש דרך להחביא את האייקון זה סתם לוקח מקום ...

אגב יש לי גרסא 4 של Real VNC

מצאתי (אני חושב) לך איך ניתן להעלים את האיקון

תכנס לסרביס של VNC

קליק ימני עליו ומאפינים

בלשונית "LOG ON" צריל לבטל את ה-ןי ב:

allow service to interact with desktop

לאחר אתחול מחדש לא תראה את האיקון של VNC אך הסרביס שלו פעיל

תנסו וספרו לי אם זה עובד אצלכם. אצלי זה עובד.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים