פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אני קלטתי הרבה כאן לפי החתימות ) RANKED קדימה להזדהות ומהר !!! ניק ...איזה שרת אתם משחקים ...בני כמה ...וטיפים איך לעזזל מתחמקים ממישהו שטס לכם על הזנב ולא עוזב !!! לא עוזב !!!!!!!! או קיי נרגעתי . קדימה להזדהות !
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים Sgt.Pikaקופץ משרת לשרתבן 16איך להתחמק ממטוס שטס לך על הזנב? תלחץ Shift בשביל לפתוח מבערים, ותן חצי לופ למטה. עצה כללית- לטוס מאוד נמוך ומאוד מהר.אם אתה מחליט ללכת ברגל, יש שיטה מאוד קלה להרוג בלי להיהרג-קח אנג'ניר, תקפץ איתו לכל מקום, ושאתה רואה מישהו תקפוץ מולו ותירה בו ישירות. עובד מצוין :] הורג ביריה אחת.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים כן טוראי עם פז"מ של במבה נראה לי שטעית בפורום למרות שאתה בן 24 ההתלהבות שלך משהו "צעירים לנצח"
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים כן טוראי עם פז"מ של במבה נראה לי שטעית בפורום למרות שאתה בן 24 ההתלהבות שלך משהו "צעירים לנצח" מה קורה איתך ? בלי בדיחת הבוקר לא יכולת לקום היום ? ____________________________________________ כול מה שאתה צריך לדעת בחתימה שלי ואני בן 30 לגבי השרתים mgamer ושרתי "פינג נמוך" לranked והלך לי לוח - אני עם המחשב השני - הלוח חוזר עוד שבוע עד אז...אין משחק וכן צעירים לנצח
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים ניק: mataness - לא ידעתי שאי אפשר לשנות ניקים במשחק אבל עכשיו אני עם חשבון חדש- Typho0N^.iL בן 14 משחק בשרתים בישראל ובUK אבל אני רמה נמוכה
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר קיבלתי את הבשורה הנוראית מכל עכשיו כנראה לא יעלו בסוף השרתים של MGAMERS . תוכננו לעלות 2 שרתי רנקד של 32 אנשים כל אחד זה לא יקרה כנראה ... אבל עדיין תחזיקו אצבעות ! כנראה שנועדנו לשחק עם לאגים נוראיים ופינגים של מינימום 90 !!!! (חו"ל) 500 סרברים של קאונטר סטרייק יש בארץ ואפילו לא אחד של BF2 ! מ-א-כ-ז-ב !!!
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אוקי אני:IsraeliDudeבן 23.5 חוגג על המשחק..למרות שלאחרונה לא יצא לי הרבה.אשמח לקבל הזמנות למשחקים אם מישהו משחק.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר או עוד זקנים בני 24 כמוני ...מצוייןשים אותי באי סי קיו שלך תודיע לי מתי פעם הבאה אתה נכנס...349-724-912
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים Nick X_Dror (נתקעתי עם זה לא ידעתי שאי אפשר לשנות)גיל - 16.09שרתים - שרתים בחו"ל.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לא ניתקתם...זה אחד ההגנות הטובות שקיימיםפחות אקינגפחות ציטריםכול באן, באן!למה לא חשבו על זה קודם....רק אם AA היו עולים על זה עוד הייתי משחק את המשחק.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני לא משחק bf2 אבל שהמחשב החדש יגיע אני אחרוש חברס מה זאת אומרת אי אפשר לשנות ניק?, זו פעולה בסיסית מאוד לא?
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לא ניתקתם...זה אחד ההגנות הטובות שקיימיםפחות אקינגפחות ציטריםכול באן, באן!למה לא חשבו על זה קודם....רק אם AA היו עולים על זה עוד הייתי משחק את המשחק.לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון? לאפשרות שינוי הניק בAA? ומה בדיוק רע בזה? מי שחוטף pb-ban זה לפי uid#, אז לא משנה מה הניק, אפילו אם תחליף אותו 100 פעם... לא יעזור.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון? לאפשרות שינוי הניק בAA? ומה בדיוק רע בזה? מי שחוטף pb-ban זה לפי uid#, אז לא משנה מה הניק, אפילו אם תחליף אותו 100 פעם... לא יעזור.מממ. נכון יש משהו במה שאתה אומר לא זכרתי שהם נותנים לפי user idולא אמרתי ששום דבר רע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.