פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9מעבד amd athlon 3000+וזכרונות geil 512*2 dual channelקראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות..רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם..ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCIיש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אפשר לעשות OC יותר גבוהה כל עוד יש יציבותבשביל לא לפגוע בכרטיס רשת יש נעילת PCIאם זה נעול על 33MHz אז אין מה לדאוג
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר הלוח שלי יחזיק מעמד על HTT של 260 ומכפלה של 5...יותר מזה הוא כבר יעשה בעיות...עכשיו, נגיד ואני יעלה את ה-HTT ל-250 ויוריד את המכפלה של הלוח ל-4.. הלוח יעבוד על 2000mhz כמו בהתחלה בלי שינוי, אבל האם הרכיבים האחרים שעל הלוח נגיד הכרטיס רשת והכרטיס מסך ישארו גם הם בלי שינוי??ועוד משהו.. הג'יל מותאמים לאוברקלוקינג????
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר אני יודע אחי אבל זה לא מה ששאלתי...עכשיו, נגיד ואני יעלה את ה-HTT ל-250 ויוריד את המכפלה של הלוח ל-4.. הלוח יעבוד על 2000mhz כמו בהתחלה בלי שינוי, אבל האם הרכיבים האחרים שעל הלוח נגיד הכרטיס רשת והכרטיס מסך ישארו גם הם בלי שינוי??
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים כמו שאני אמרתילא תהיה ירידת ביצועים גם עם מכפלה 2 וHTT 260 (שזה יוצא 1040MT/s)וזה כולל כל רכיב חומרה כולל את הכרטיס רשת
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר חחחח אחי לא הבנת אותי, אבל בכל זאת תודה..אני ינסח את השאלה שוב..נגיד ושמתי HTT 300 ומכפלת לוח אם 2..הרכיבים שנמצאים על הלוח כרטיס מסך וכרטיס פי סי איי, הם עלולים להשרף בגלל שהעלתי את ה-HTT או שהם נשארים באותו מצב בגלל שהורדתי את המכפלה של הלוח אם.. הדגש שלי זה לא על הביצועים, אני פשוט מפחד שישרפו לי הכרטיס פי סי איי והכרטיס מסך..
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים כמו שאני אמרתילכל סלוט יש מהירות שלוPCI זה 33MHzAGP זה 66MHzPCI-Express זה 100MHzעד לכאן מובן?ברגע שיש נעילה של כל הנ"ל אין לך מה לדאוג לגבי ירידת ביצועים / הריסה של הרכיבים המותקנים בהםכל מה שה HTT עושה זה תקשורת בין הסלוטים הנ"ל ועוד למעבדהקו תקשורת הזה הוא כל כך רחב שאפשר להוריד לו את המכפלה אפילו ל-2 ועדיין לא תהיה ירידת ביצועיםכלומר הקו הוא הרבה יותר רחב (לפחות פי 2 וחצי) ממה שאנחנו משתמשים היום
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים פשוט תבדוק שה PCI עדיין על 33MHz וה AGP/PCI-Express על התדרים שלהםהנעילה מתבצעת לבד
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר איך אני בודק את הפי סי איי?!?! אגב יש איזה תוכנה שמאפשרת לראות דרך הווינדווס את התדרים של כל כרטיס על המחשב??
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים איך אני בודק את הפי סי איי?!?! אגב יש איזה תוכנה שמאפשרת לראות דרך הווינדווס את התדרים של כל כרטיס על המחשב??נסה EVEREST .[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.