פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אתה צריך שכל הקירור יהיה בגודל סביר (מבחינתך) וגם מבחינת רעש(מדחסים של מזגנים בגודל מלא אני לא חושב שיתאימו)
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר זה נראה כמו סרט מסובך מאדלמרות זאת אני מאד רוצה לנסותכי עבדתי עם דוד שלי תקופה ממוצעתאני יודע להלחים צנרת נחושת ולעבוד עם זהיש לי את הכלים והכלרק בקשר לראשים של הכרטיס מסך והמעבדאין לי מושג איך בונים את זה ואף פעם לא הייתי כישרוני מספיק לבנות דבר כזה :-\אפשר לקנות כאלה בנפרד?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים LOLOLLOLOL :screwy: מנהלי הפורום עבדו קשה ואי אפשר לכתוב e-m-p...בכל מקרה www נקודה אמפ נקודה סיאו נקודה איאל **ממש ילדותי**
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר הא?אם אתה מתכוון ל emp אז הם לא עוזרים לי יש להם שם רק מערכת מוכנהאו מדחס שאני יכול להביא בחצי מחיר מדוד שלי
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר הא?אם אתה מתכוון ל emp אז הם לא עוזרים לי יש להם שם רק מערכת מוכנהאו מדחס שאני יכול להביא בחצי מחיר מדוד שלי
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר omg איך זה קשור לתרד?! חוץ מזה נתנו את שם האתר כל כך קשה לחפש אותו? עוד דבר אם תחזור דף קודם מישהו מוכשר כתב אותו.. אפשר להתמקד בנושא?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים קבל קישור למדריך איך בונים קרור גז.מקוה שיעזור לך בנושא. בהצלחה http://www.phase-change.com/index.php?action=Articles_page&cat=Articles&id=21&page=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.