פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו.למישהו יש עצות?
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים תבדוק שכאן לא מסומן איזה שהוא וי על עמוד אינטרנט[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים תבדוק שהדף הזה לא עולה עם הפעלת הווינדווס start > run> msconfigקרה לי שנתקלתי בדפי אינטרנט שמשתלטים על שולחן העבודה, בד"כ הייתי מחפש בתיקיות:CC:\WindosC:\Windows\Sysytem 32תגיע לתיקיות האלה ותסדר את הקבצים לפי תאריכים, אבל תסדר אותם בצורה כזאת שהם יהיו מוצגים לפי קבוצותקליק ימני על איזור לבן (ריק) בתוך התיקיה שאתה נמצא בא, Arrange Icons By ואז תסמן את Modified ואת show in groups אחרי שעשית את זה תחפש קובץ שניראה כמו קובץ של דף אינטרנט שלם (נו ברח לי השם) ואז תמחק אותו, אבל רק דרך SAFE MODEאם זה לא עוזר פשוט תמחק את ככלל הקבצים הזמניים שבמחשב, גם של האינטרנט
פורסם 2005 בדצמבר 1920 שנים מחבר אוקיי, עשיתי מה שאמרת ואכן ההודעה נעלמה. אבל כרגע אני לא יכול לבחור רקע לשולחן העבודה, אלא רק צבע. כל הרשימה של הרקעים לא ניתנת ללחיצה, ואם אני עושה מקש ימני על קובץ ובוחר שוהא יהיה הרקע החדש, לא קורה כלום. אבל כשאני מכבה ומדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה או נכבה, אני רואה את הרקע שבחרתי.יש איזה משהו שנועל את הבחירה של הרקעים. תבדוק שכאן לא מסומן איזה שהוא וי על עמוד אינטרנטאין שם Vעריכה:אני לא בטוח איך אבל הבעייה נפתרה. בדיוק באתי לנסות משהו שמצאתי דרך הGROUP POLICY EDITOR, עשיתי ריסט וזה כבר היה תקין. מה שכן, עשיתי סריקת REGISTRY לפני. כנראה שזה היה כל העניין. תודה לכל העוזרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.