פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים חחחחחחחחחחחח... יודע מה אחי, אתה יכול להסביר לי איך לעשות את מה שאתה מתכוון... ואחרי שתעשה את זה אני חייב תוצאות אני מת כבר להשמין פלטייר ואני לא יודע כמה זה יועיל... תודה אחי
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים חחחחחחחחחחחח... יודע מה אחי, אתה יכול להסביר לי איך לעשות את מה שאתה מתכוון... ואחרי שתעשה את זה אני חייב תוצאות אני מת כבר להשמין פלטייר ואני לא יודע כמה זה יועיל... תודה אחי אתה כבר מת להזמין..?!?! אתה אפילו לא יודע מה זה.................. :lol:
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים להשמין= להזמין... תראה כפרה אני כוליתא ביקשתי תוצאות, ואני יודע טוב מאוד מה זה פלטייר לך להיסטוריה של הפורום ותראה שאני בעצם העלתי את כל הרעיון הזה... אבל עזוב... שתגמר את כל הפרויקט תעלה תמונות ותוצאות ויהיה טוב ...
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים תן לי להבין, שמת פלטייר עם קירור אוויר? פלטייר בהספק נמוך מעולה לקירור אויר...
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים פלטייר בהספק נמוך אכן מוריד את הטמפ' בסטוק....אך בעומס(שלא נדבר על OC).... תבינו תרמזhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154685.msg1304231#msg1304231
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.