פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים מחבר אני יודע...אני צריך לשים גריז דיאלקטרי ועוד משהו..השאלה מה?ואיפה אני שם תגריז...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר את בני אני מכיר טו מאוד דיברתי איתו על זה ממזמן כבר שעוד הרעיון היה בהתחלה תעשה חיפוש כל יומיים מישהו שואל עוד תגובת? 8) יונתן
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים פלטייר זה מעין פלטת קירור שמצד אחד שלה יוצא קור אימים ומהצד השני חום לא נורמלי.. שמים אותה בין המעבד להיטסינק לשיפור טמפ'...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים כאשר מחברים שתי מתכות שונות בטמפ. שונות נוצר מתח חשמלי - ולהיפך כאשר שמים על שתי המתכות מתח חשמלי נוצרים הפרשי טמפרטורה. כלומר צד חם וצד קר דבר שמשמש לקירור/חימום.ראה קישור: http://www.heatsink-guide.com/peltier.htm
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים פלטייר זה מעין פלטת קירור שמצד אחד שלה יוצא קור אימים ומהצד השני חום לא נורמלי.. שמים אותה בין המעבד להיטסינק לשיפור טמפ'... אהה שמעתי על זה ניראה לי אפילו מאיזה כתבה של HW.זה נישמע בן זונה של דבר אבל כמה זה עולה ולאיזה תושבת זה מתאים???
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים זה לא לחבר, זה לדחוף אותו בין במעבד וההיטסינק.. עולה ?! גג 100 שקל מזמינים מחו"ל כי פה משום מה לא מוכרים את זה... DJPOWER מתי נקבל תוצאות ?!?!?!
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר זה ממש לא לדחוף צריך לבנות לו פלטה מנחושת או איזה מוליך חוםולבודד!תוצאת אחרי הבידוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.