עבור לתוכן

גם חלומות מתגשמים...

Featured Replies

פורסם

תמצא מישהו שקצת מבין באלקטרוניקה שחייב לך טובה ושיעזור לך לבנות מגבר אוזניות.. החומרים בשבילו יעלו לך בסביבות ה200-300 שקלים ויתנו ביצועים שמאוד מתקרבים אם לא אותו דבר של מגבר אוזניות טרנזיסטורים קנוי.. ואני אישית לא הייתי מוכר כל כך מהר אוזניות כאלה. הם באמת ברמה

פורסם

בקרוב אצלי :-)

ה DT 880 שלי בדרך לארץ :-) :yelclap: :yelclap:

קרמבו, כמו שנאמר כאן, מומלץ מאד לבנות מגבר אוזניות, זה עסק די זול, כמה מאות שקלים, התוצאה משתלמת, קצת סבלנות וזוג ידיים טובות וידע באלקטרוניקה ואתה מסודר, יש בלי סוף מדריכים ברשת.אתר מעולה להתחיל איתו: HeadWize

ולדעתי לא כדאי לך למכור את האוזניות

האוזניה זה הכי חשוב אחרי זה באים מגבר ומקורות וכלבים וכו וכו... אחרי האוזניות ישנם ווכחוים מה יותר חשוב, לדעתי זה המגבר ואז המקור, והכבלים בסוף, יש כאלה שחושבים שהסדר הוא הפוך.

מה שחשוב הוא שאוזניה טובה יש לך, עכשיו רק צריך לדאוג לה לאיזה מגברון :-)

פורסם
  • מחבר

יש אנשים שפשוט יודעים לכתוב כתבות באופן מדהים. נראה לי שאני אמכור את שלי ואקנה את ה dt 880 . בהפרש אני חושב שאני אקנה מגבר , או נגן pmp .

אפשר בבקשה לישלוח לי קישור לחנות המוכרת את האוזניות הללו ?

תודה רבה לכם על העזרה. :yelclap:

פורסם

לפני שאתה מוכר וקונה, קח את האוזניות שלך לחנות עם מבחר של אוזניות ברמה שאתה רוצה לעבור אליהם ותעשה בדיקה עם מגבר, מול האוזניות שלך בלי מגבר. ותחליט עם כדאי למכור או לא.

תנסה גם לשמוע את שלך עם מגבר, זה יהיה יותר טוב מכל הסבר שיתנו לך על אוהם ושטויות ;)

פורסם

לאחר שחשבתי קצת בקשר לאוזניות , החלטתי למכור אותם ולקנות פשוטות יותר + או להוסיף לנגן pmp , או לקנות אוזניות פשוטות יותר עם מגבר .

יש לי כמה שאלות אליכם :

1. אתם יכולים בבקשה להסביר מה מסביר כל מאפיין באוזניות ? באייחוד מזה אום?

תודה רבה.

אום זה התנגדות חשמלית......לא למדת את זה בבצפר? ::)

פורסם
  • מחבר

חחח עדין לא . יש לי עוד שנה , מי יודע אולי אני אלמד את זה . ככל שהאום של האוזניה נמוך יותר כך האוזניה טובה יותר ללא מגבר? כלומר , רצוי לקנות עם אום נמוך (זה חוסך לי מגבר לא?).

פורסם

בעיקרון כן, מעשית גם אוזנייה עם התנגדות נמוכה יחסית תרוויח ממגבר טוב. ה-A900 שלי לדוגמא (ראה בחתימה) הן אוזניות עם התנגדות של 40אוהם. ברמה הזו של אוזניות זה נחשב לקצת מאוד, וכרטיסי קול טובים מניעים אותן מצויין. עם זאת, מגברים מסוימים פשוט גורמים להן לזרוח.

ד"א, עומר, דבר איתי דחוף!!!

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים