עבור לתוכן

arctic silver 5 to 6600GT

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

יש לי 6600GT PCI-E של MSI

עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה

מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות)

עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב.

מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024

עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים...

השאלה שלי האם זה בריא לליבה המשחה הזו? או שהמשחה מתאימה רק לCPU?

יש לציין שגם בלי אוברקלוק הליבה מגיעה לאחר משחק של כשעתיים לטמפרטורה של 54 מעלות. idle=42

הגיוני?

האם כדאי לי לקנות את הsilencer 6 שמתאים לכרטיס? (ניראה לי שזה 6..לא חשוב)

רציתי לדעת גם בהזדמנות זו האם המעבד שלי בלי אוברקלוק בלי שום דבר עם ההיטסינק המפלצתית של אינטל ל775 צריך להגיע לי במאמץ ל52-53 מעלות?

יש עליו arcticsilver 5 .

תודה מראש חברים.

פורסם

המשחה טובה למעבד ולכרטיס מסך גם

גם אצלי יש אותו כרטיס מסך רק AGP ואני רואה שהוא נתקע גם במשחק NFSMW תקיעות מוזרות לחצי שנייה על רזולוצייה 1024

כשהכול הגראפיקה והאפשרויות של הגראפיקה של המשחק מועלות עד הסוף--משהו מוזר

אפשר לקבל עזרה מדוע זה מצטרף לשאלה של המשתמש הראשון

פורסם

המשחה מתאימה גם לליבה של הכרטיס..(ובגדול לכול דבר שאתה רוצה להעביר מימנו חום לההיטסינק..)

וזה לא משחק כול חודש לפתוח ולרענן משחה זה כבר מוגזם...

ריעננת פעם אחת זה מספיק..(יכול להספיק להרבה שנים..)..רק תשמור על ניקיון של ההיטסנק והמאורר וזהו..(לא צריך לפרק כול פעם שיש אבק..)..

וכן הטמפ' שציינת למעבד מאוד הגיוניות..(ולא הייתי קורא לההיטסינק של אינטל ממש מפלצתי אבל..)

ולגבי התקיעות במשחקים ספציפי בNFSMW המשחק הוא בעייתי..(תעשה חיפוש תמצא הרבה נושאים על זה..)..

הוציאו פאץ שאמור לתקן את זה אבל יש כאלה שאומרים שעזר

יש כאלה שלא...(אתה ראשי לנסות..)

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאתה נותן קישר=ור לפאץ' הזה אחי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים