עבור לתוכן

דרושה עזרה - פונקצית fill לתמונה בג'אווה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבל שאני לא לומד C++. הג'אווה מעצבנת אותי.

פורסם

האמת שדווקא JAVA יותר נורמלי מ C++, אם כבר, אז עדיף ללמוד C# שזה התואם של JAVA. ב JAVA הוא דואג לזכרון, כל הדברים זה OO אמיתי ולא כמו C++ שזה מעורבב.

פורסם
  • מחבר

java זה נחמד, אבל אם אני רוצה לבנות נגיד רשימה מקושרת זה מסורבל ולא הגיוני. בדלפי לדוגמא יש פוינטרים, אז זה צ'ק צ'אק.

פורסם

היתרון של JAVA ו C# (ובכלל MANAGED CODE שזה חזק ב .NET), זה דווקא להסתיר ממך את כל הצורך בלהתעסק עם פוניטרים, הקצאות זכרון ובניית מבני נתונים בסיסים. אומנם זה כיף בשלב הלימודים לבנות דברים כאלו כדי להבין את הבסיס של איך זה עובד מאחורי הקלעים, אבל כשאתה בא לכתוב פרויקט או תוכנה, אז אתה שואף כמה שפחות להתעסק עם זה, כי זה מסרבל את הקוד, פוינטרים זה רק פתח לבאגים במרבית המקומות, וכנ"ל הקצאות...

שפות משוכללות נותנים לך כבר את כל מבני הנתונים (למשל רשימה מקושרת, אבל כמובן שדברים הרבה יותר משוכללים) בפנים, ככה שאתה דואג רק ליישום בפועל של מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

אז יש רשימה מקושרת בג'אווה?

פורסם

java זה נחמד, אבל אם אני רוצה לבנות נגיד רשימה מקושרת זה מסורבל ולא הגיוני. בדלפי לדוגמא יש פוינטרים, אז זה צ'ק צ'אק.

זו פשוט לא נכון...

זה לא שב-java אין פוינטרים, אלא להיפך - כל המשתנים, למעט משתנים פרימיטביים (int/char/bool וחבריהם) הם למעשה פוינטרים (או בשמם הג'אוואיים - references).

וזה דווקא הופך את היצירה את רשימה מקושרת לפשוט באותה מידה כמו בדלפי, ולא צריך לדאוג לניהול זכרון.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שכל שאר המשתנים הם פונטרים. חבר שלי טען שזה מסובך, אם אתה אומר שלא אז סבבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים