עבור לתוכן

oc לכרטיס מסך ולמעבד

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול בקשה לתת לי שם של אותר שיסביר לי איך לעשות אוברקלוק לכרטיס ולמעבד או אולי איזה מדריך שיסביר לי את זה??

פורסם

יש לך המון פרטים כאן באתר ובפורום הנפלא הזה! זה תלוי באיזה כרטיס יש לך (מבוסס על NVIDIA או עלATI)? לפי זה אתה יכול להוריד כאן מהאתר קבצים שיעזרו לך במשימה בקטגוריית "הורדות".. חוץ מזה יש כאן בפורום מלא חומר בנושא שעזר לי מאד !! ולפי דעתי זה אוברקלוק עדיף מאשר לזיכרון ולמעבד - כי זה גם מורגש במשחקים. היום בדיוק עשיתי פרוייקט לכרטיס מסך שלי (GEFORCE6600 של XFX) הרמתי לו תדר ל340 במקום 300 לליבה ו580 במקום 500 לזכרון..אבל ואבל גדול - תבדוק לפני זה אם הכרטיס שלך טוב לאוברקלוק וגם אם יש לו מאוורר, כי הכרטיס שלי לדוגמא לא מגיע עם מאוורר עליו, אז דבר ראשון לפני שבכלל המהרתי אותו התקנתי לו מאוורר על הצלעות קירור, דבר כשלעצמו שיפר את הביצועים שלו (!!!) והוריד את הטמפ' של הצלעות מ70 צלזיוס ל35!!!!

לאחר הקירור וההמהרה ניתן להרגיש בהבדל לא קטן (לצורך הדגמא : לפני המהרה וקירור לא היה נעים לשחק בNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזולציה של 800X600 על רמת פרטיס וסינון מלאה כולל FSAA מלא ולקבל FPS נורמלי, שלא נדבר על 1024X768. לאחר ההמהרה המשחק רץ חלק!! על 800X600 על רמת סינון/הצללה/החלקה מלאים! ואפשר אפילו לשחק על 1024X768 אם כי בFPS לא מספק)

*ההמהרה היתה תהליך של 20 שניות פשוטות למדי על ידי הקובץ הנפלא COOLBITS שהורדתי היום כאן באתר.

מקווה שתרמתי לך משהו.. ובהצלחה בכל מקרה . :hi:

פורסם

אתה נמצא בפורום של אוברקלוק !!!

[glow=red,2,300]ל-מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל א-ת-ה ל-א י-כ-ו-ל ל-ע-ש-ו-ת ח-י-פ-ו-ש, ל-ש-ו-ט-ט ק-צ-ת ?!?!?[/glow]

:bash: :bash: :bash: :bash: >:( >:(>:( >:(:s07: :s07: :s07:

פורסם

לא אחי פשוט תסתכל כמה פעמים פתחו ת'רדים בשביל אותה שאלה, וכל פעם עונים...

פורסם

אז פשוט תפנה לת'רד, זה שאתה סתם אומר לו ככה לא עוזר.

פורסם

טוב אחי אם פגעתי או מש'ו מצטער...

:xyxthumbs:

פורסם

אובר קלאוק למעבד זה מאוד פשוט.

אתה עושה ריסטרט, נכנס לביוס (בדר"כ לחיצה על DEL) ואז הולך ל tweaking או overclock או משו דומה תלוי בלוח אם...שם אתה רואה את המכפלה של המעבד, לדוג' אם המעבד שלך 2000 מגה הרץ זה יראה לך 200, את המספר הזה בקפיצות של 5\10\20, ככה שאתה מתקדם יותר כך בקפיצות קטנות יותר ובמקביל מסתכל בביוס שזה לא משפיע על הטמפ' של המעבד.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

יש גם את העניין של הזכרונות והמחלקים, המתחים וכו'... זה לא כזה פשוט.

פורסם

נכון, לזכרונות עדיף לבדוק בעזרת תוכנה ואז לשנות בביוס.

וגם אפשר לבדוק ככה למעבד, ואז לא להיקלע לבעיה של שינוי בביוס והצורך לאפס אותו ידנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים