פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר כן אני מדבר על טמפ' במאמץ....איך יכול להיות שהגעתי לגבול?? זה כולה 10%....
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים משתתף בצערך, יכול לתת לך טיפ,עזוב תליבה תמשוך את הזיכרונות לקצה משפיע הרבה יותר...
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר משתתף בצערך, יכול לתת לך טיפ,עזוב תליבה תמשוך את הזיכרונות לקצה משפיע הרבה יותר... טוב תודה אני אנסה ועדכן בתוצאות
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים משתתף בצערך, יכול לתת לך טיפ,עזוב תליבה תמשוך את הזיכרונות לקצה משפיע הרבה יותר... התכוונת עזוב תזיכרונות תתפרע על הליבה..(כי הזיכרונות גורמים לארטיפקטים..)
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים התכוונת עזוב תזיכרונות תתפרע על הליבה..(כי הזיכרונות גורמים לארטיפקטים..)ברור כשמש למה התכוונתי, גם הליבה תביא לו ארטים, בדוק, שניהם עושים,בזיכרונות הארטים זה צורות, בליבה זה צבעיםבOC לכרטיסי מסך הזיכרונות משפיעים יותר בגלל זה אמרתי את מה שאמרתי..
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים בדרך כלל הליבה גורמת לתקיעות ולא לארטיפקטים..(אם אתה אומר שבדקת אז.....) ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.