פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים שלום!רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני.ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים?תודה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים קירור מים יכול לקרר את המעבד/כרטיס מסך/ציפסט....ואתה צריך מאוורר רק שיקרר את הרדיאטור...תעיין קצת פה..http://hwzone.co.il/guides/homewatercool/
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים אז תתחיל לחסוך בסביבות ה1000+ שקל...פנימי בתוך מארז..חיצוני...מחוץ..(בכלליות..)
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים לא משנה איזה מוצר קונה, רק הרדיאטור צריך להיות מחוץ למארז כדי שהחום לא יצטבר בפנים המארז, רוב מערכות קירור המים מאפשרות סירקולציה בין המעבד, כרטיס המסך והצ'יפסט. במפרט הטכני של המוצרים השונים צריך לשים לב בעיקר לכמה חום (בוואטים) המערכת מסוגלת לפנות מהמעבד ביחס לזמן. על זה משפיעים בעיקר המשאבה וההיט סינקים.
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים מחבר יש המלצה לדגם?אני מעדיף של חברות גדולות ומוכרות כמו ZALMAN או THERMALTAKE.תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים הייתי ממליץ בחום על waterchillמכיוון שאין באפשרותך לקנות כרגע אחד בארץ הייתי ממליץ לקנות מחו"לזה הערכה השווה ביותר לדעתי בשוק
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים הייתי ממליץ בחום על waterchillמכיוון שאין באפשרותך לקנות כרגע אחד בארץ הייתי ממליץ לקנות מחו"לזה הערכה השווה ביותר לדעתי בשוקגם הערכה של swiftech טובה אפילו יותר משל waterchill
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים אפשר להפעיל קירור מים פאסיבי...אם המיכל מים עובר את ה-5 ליטר בערך....בקירור מים פאסיבי חובה שיהיה רדיאטור (בלי מאווררים כי זה פאסיבי) בגודל שאפשר לחבר אליו לפחות 3 מאווררים של 12 ס"מ קוטר
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מניסיון - גם אם תקח מעל 5 ליטר החום יגדל עם הזמן...אם ה UPTIME שלך גדול הוא פשוט ילך ויתחמם עם הזמן...אין כמו רדיאטור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.