עבור לתוכן

הכרטיס מסך שלי הגיע ברבע שעה ל90 מעלות בSWAT 4

Featured Replies

פורסם

אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן?

זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk

פורסם

גם שלי בערך יש אותו בעייה,פשוט לא חשבתי ככה כי הוא קר מאוד במנוחה,על 39 מעלות סך הכל אבל פתאום במאמץ הוא עולה ל70 מעלות והקטע המוזר הוא שאפילו שזה על 70 מעלות נגעתי בהיט סינק בזמן שהוא היה על 70 מעלות (כרטיס 6600GT AGP) והוא ממש קר או שהחיישן מזייף או שהטמפ' באמת גבוהה,אם הוא לא מזייף פשוט תחליף זה מה שאני עושה...:D

פורסם
  • מחבר

אחי שמתי חישן חיצוני ובדקתי עם מד ליזר הוא מראה פלוס מינוס אותו דבר ...אני מתכוון לבנות קרור מים אפשר לחבר גם לכרטיס מסך וגם למעבד ביחד לקרור אחד?

פורסם
  • מחבר

ומה יותר שווה לקנות גוף קרור בניפרד לכרטיס מסך? או לחבר תושבת על הכרטיס מסך לקירור מים?

פורסם

אסור לעשות דאבל פוסט!

לדעתי קנה גוף קירור..

בכמה אתה הולך לקנות תקירור מים?

פורסם
  • מחבר

אני הולך לבנות יש לי משאוות מים וצינורות ורדיאטור אני עכשיו צריך מכל מים אבל זה שטויות ואת התושבת לקנות גם שטויות

אז אתה אומר לא לעשות ביחד לשתהם? אז מה לקנות עוד אחד? יש לך משהו די פשוט להציע לי?

פורסם
  • מחבר

החיישן מראה לי 68 ויש לי חישן שחיברתי עם משחה טרמנטטית לציף של הכרטיס מסך חיצונית וזה מראה לי 46 איך אני יכול לבדוק מה הנכון ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקשיב,תהיה מחוץ למשחק ותבדוק מה המד אומר (לא החיישן) אם הוא באמת יוריד בטמפ' אז אולי המד לא מזייף אם הוא הוא לא יוריד אז יכול להיות שהוא פשוט נוגע במקום הלא נכון...תבדוק את זה ותעלה תגובה כי גם אני צריך לדעת את זה בשבילי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קיצור אחי המד עולה שאני משחק ושאני יוצא הוא יורד הוא עובד כמו שצריך והגוף קרור רותח אחי באמצע המשחק ואחרי חצי שעה שיצאתי הוא די יורד קיצור רני הולך לקנות קרור מיים ואני הולך לשים שתי משוות ובלוק למעבד ולכרטיס מסך המשוואת למה שתים בשביל שהשאיווה של המים תהיה יותר זריזה לפי דעתי מה אתם אומרים?

פורסם

מה זאת אומרת הגוף קירור? הסינקים והמאורר? מוזר אצלי זה ממש קר והכרטיס על 70 מעלות גם המאורר קר וגם הסינקים בכלל לא חמים אבל בכלל אפילו דיי קרים ורשום לי 70,מה לך שרשום 70 גם הם חמים?

פורסם
  • מחבר

כן אחי הם חמים גם ב70..לי אין מאוור על גוף הקור ויש לנו כרטיסי מסך שונים שמעתי שלVP יש בעות חום ריצניות הפיתרון היחיד שלי זה רק גוף קרור אחר

ןבקשר אליך תיכח מד חיצונים תחבר אותו הכי צמוד למיפסת עם משחכה טרמנטטית ואז תראה עם באמת מזייף לא הגיוני שעם הוא מראה לך 70 והוא בכלל לא חם צודקת????.!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים