עבור לתוכן

מחפש תוכנה שיכולה לשלוט על מהירויות המאוררים

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנה אשר איתה אני יכול להוריד ולעלות את המהירות של מאוררי המחשב...

מישהו מכיר???

פורסם

speedfan

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר אותה, אבל אני לא מבין איך בדיוק ניתן לשנות את מהירות המאוררים של המארז....

פורסם

אתה יכול לשנות איתה מאווררים שמחוברים ללוח.. ולא סתם מאווררים שמחוברים לספק....

פורסם

ולפני שתשאל את השאלה הבאה שלך :screwy:...... לא אין תוכנה ששולטת במאווררים של המארז

פורסם

kapi - את מהירות המאווררים אפשר לשנות רק אם המאוורר מחובר בחיבור 3 פינים ישירות ללוח ולא אם הוא מחובר ישירות לספק

בחיבור 4 פינים (מולקס) , יכול להיות שמאווררי המארז שלך דווקא כן מחוברים ב3 פינים, יש לי שני מאווררים מקדימה ובצד שמחוברים ככה

לצערי אני לא יכול להביא תמונת מסך להראות לך איפה משנים בspeedfan כי התוכנה משום מה החליטה לא לעבוד , אבל זה במסך הראשי

בצד שמאל, יש שם ריבוע קטן עם "100" בתוכו ושני חצים למעלה למטה והורדה\העלאה של המהירות

במידה והמאווררים כן מחוברים ללוח הם יפיעו שם

פורסם

^^^

זה לא חייב ליהיות מאה

פורסם

ספיד פאן לא עובד ברוב הלוחות!

פורסם

ריווה טויניר V2.0 15.7

גם שולט על המאוורים.

פורסם

פאן באס הכי טוב...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון המאוררים שלי מחוברים ללוח אם עם שלושה פינים.

אבל עדיין לא הצלחתי להבין איך אני משנה את מהירות המאוררים....

kapi - את מהירות המאווררים אפשר לשנות רק אם המאוורר מחובר בחיבור 3 פינים ישירות ללוח ולא אם הוא מחובר ישירות לספק

בחיבור 4 פינים (מולקס) , יכול להיות שמאווררי המארז שלך דווקא כן מחוברים ב3 פינים, יש לי שני מאווררים מקדימה ובצד שמחוברים ככה

לצערי אני לא יכול להביא תמונת מסך להראות לך איפה משנים בspeedfan כי התוכנה משום מה החליטה לא לעבוד , אבל זה במסך הראשי

בצד שמאל, יש שם ריבוע קטן עם "100" בתוכו ושני חצים למעלה למטה והורדה\העלאה של המהירות

במידה והמאווררים כן מחוברים ללוח הם יפיעו שם

אני משתמש בגירסה האחרונה ואני לא מוצא שום ריבוע עם חיצים...

פורסם

מתוך הגרסא האחרונה...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה - מאיפה יש לך את הגירסה הזאת בעברית, אני לא מצאתי אותה באתר.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים