פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מכיוון שלביוס של הXT יש אופטימיזציות כאלו ואחרות שמשפרות ביצועים.. תבדוק כמה אתה מקבל עכשיו ב3dmark05 ותראה שעם החדש תקבל יותר במהירויות יותר נמוכות.. בקשר לזיכרונות... אני מגיע גם ל400-401 אבל אחרי כמה זמן יש ארטיפקטים.. אני עכשיו על 376 כי ב385 יש לי מעט ארטיפקטים אחרי כמה זמן מכיוון שעבר הרבה על הכרטיס שלי כבר והוא שחוק פעם היה עושה 390 בלי למצמץ חחח הציון שאני מקבל בMARK05 עם אובר קלאוק של 11% ליבה + 12% זכרון שזה פחות או יותר המקסימום שאני מגיע אליו בלי חרטא על המסך הוא: 2823 ואם למשוך עוד קצת זה מגיע ל: 2906 אז אני בינתיים מרוצה מהאוברקלאוק הזה עוד מאט כשיגיע הקרור החדש אני אולי אחשוב על זה חוץ מזה כלום לא מבטיח לי שלא יהיו לי ארטיפקטים עם הגרסה של XT אז בינתיים אני נשאר עם זה. עוד משהו....... הביוס הזה מתאים לכל החברות ? אני לא רוצה להדפק
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים האמתי שדווקא כן מבטיח וגם אם לא אתה יכול אחרי שניה בידיוק להחליף לביוס הישן זה ממש לא מסובך... בכל מקרה ב412 לליבה ו365 לזיכרונות אני מקבל בסביבות ה2900-3000 אם לא יותר... תבין לבד מזה אומר
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים האמתי שדווקא כן מבטיח וגם אם לא אתה יכול אחרי שניה בידיוק להחליף לביוס הישן זה ממש לא מסובך... בכל מקרה ב412 לליבה ו365 לזיכרונות אני מקבל בסביבות ה2900-3000 אם לא יותר... תבין לבד מזה אומר אחי תענה לי גם על השאלה למטה "הביוס הזה מתאים לכל החברות ?"
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים האמתי שלפי ידידנו pink panther גם סוג הזיכרונות לא כזה משנה הביוס מכוייל טוב מאוד גם לR360 וגם לR350 עם PCB של 9800PROולמה? לpink panther יש זיכרונות סאמסונג והביוס עם הזיכרונות של סאמסונג לא התאים לו אלא זה של הHYNIX כמו אצלי וגם ביוס אחר של HYNIX שמתאים לי(לי יש HYNIX) מתאים גם לו ועובד מצויין על הסאמסונג... פשוט תצרבו את הביוס שנתתי כאן אחרון... הוא 200אחוז יעבוד אם יש לכם 9800PRO 128MB עם PCB של פרו ולא XT...
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים תלוי איזה ביוס צרבת.. ותלוי איזה כרטיס זה היה... אבל בכל מקרה כל עוד הליבה אותו דבר הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שיהיה לך ארטיפקטים בביוס ותצטרך לעשות צריבה על עיוור(יענו שאת רואה ממש קצת מהמסך ופשוט כותב ועושה אנטר)זה לא כזה נורא כי אתה סה"כ צריך לחכות עד שמגיעה השורת כתיבה וללחוץ על המקלדת את האותיות הנכונות...לפי דעתי אין בזה סיכונים מיותרים.
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים ברור שלא מדובר במשהו קריטיתמיד אפשר גם להשתמש בכרטיס מסך PCI כדי לא לעשות את זה על עיוור.בכל מקרה, לא הבנתי איך ראית שהוא צרב ביוס עם זכרונות של הייניקס
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אוקי,איך אני שומר את הביוס הנוכחי? אגב ב MSCONFIG,איך אני מוסיף שם עוד BOOT?[אני רוצה לעשות BOOT מהנגן,אגב מה צריך ליכתוב?]
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים BOOT זה זה בתוך הוינדוס! זה לפני שעולה הוינדוס.. צריך לכתוב הכל בדוס... אם לא הבנת את זה עד עכשיו עדיף שבכלל לא תצרוב ביוס לכרטיס.. ועומרי.. אם תסתכל הוא הביא לי צילום של הזיכרונות שלו בעמוד ראשון...
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אני יודע שזה ליפני הווינדוס!!!אני רוצה ליצור עוד BOOT,שיחשוב שהנגן זה דיסקט מבין!!!פעם התקנתי ככה ווינדוס אבל אני לא זוכר איך יצרתי את הBOOT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.