עבור לתוכן

9800 PRO ל-XT אפשרי

Featured Replies

פורסם

יש לי Zen Micro יש מצב להסבר?

ואיך אני שומר את הביוס שלי?

• תגובות 96
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מעלה לכאן ביוס מתאים שיתאים גם לך וגם לPink panther ביוס של Club3d RADEON 9800XT 128MB שצרבתי היום ועובד נפלא...(מבחינת ביצועים אותו הדבר אבל מבחינת אוברקלוק הוא מעט יותר טוב)

וכמובן תשמור תביוס המקורי שלך..

אפשר לצרוב את הביוס גם דרך כונן פלאש של מצלמה דיגיטאלית\דיסק און קי\נגן MP3 או הארדיסק חיצוני.. הבעיה היא שאף פעם לא ניסיתי וגם שצריך לגרום למחשב לעשות ממנו בוט ואין לי מושג איך...

תקרא טוב טוב לפני שאתה מגיב חחחח

אתה לא צריך לשמור את הBIOS שלך.. פשוט תוריד אותו מהאתר שנתתי.. ורגע באמת לא העליתי את הביוס של הCLUB3D 9800XT חחח

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מעלה לכאן ביוס מתאים שיתאים גם לך וגם לPink panther ביוס של Club3d RADEON 9800XT 128MB שצרבתי היום ועובד נפלא...(מבחינת ביצועים אותו הדבר אבל מבחינת אוברקלוק הוא מעט יותר טוב)

וכמובן תשמור תביוס המקורי שלך..אפשר לצרוב את הביוס גם דרך כונן פלאש של מצלמה דיגיטאלית\דיסק און קי\נגן MP3 או הארדיסק חיצוני.. הבעיה היא שאף פעם לא ניסיתי וגם שצריך לגרום למחשב לעשות ממנו בוט ואין לי מושג איך...

איך אני עושה את זה?

פורסם

ואיי כמה אני רוצה :'(

פורסם

ואיי כמה אני רוצה  :'(

אז מה הבעיה גם לך יש 9800פרו.. ::)

פורסם
  • מחבר

ל stinger הידוע לשמצה :smile1:

העליתי את הזכרונות עם התוכנה שאמרת לי

הרצתי 3DMARD 05 והגעתי ל..............שים לב

2980 נקודות ואני עם קירור סטוק!אלוהים!!!

ניד פור ספיד מוסט וונטד עלה לי באיזה 15 20 פריים פר סקנד!

כשאמרתי שזה העלה לי תחום התכוונתי למעבד לש המחשב אבל רק אחר כל שמתי לב

שאימיול היה פתוח וזה בדרך כלל מעלה לי תטמפ!

אני ממליץ לכול בעלי ה R350 לעשות את השינוי כי זה פשוט גאוני!

יש לי XT חחחחחחחחחחחח

פורסם

Pink panther... תצרוב את הביוס שנתתי למעלה של Club3d 9800XT 128MB הוא גם עובד מצויין ואפילו יותר טוב מהGECUBE שעכשיו יש לך...

צרבתי אותו אתמול עקב כל ההתעסקות שלך בעניין חיפשתי ביוס שונה ויותר טוב ומצאתי :) תעשה את זה... זה לא ממש משפר אבל זה מוריד ארטיפקטים במהירויות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

אני כבר עובד על זה!

הייתי בטוח שבגיל 27 אני אתעסק בדברים אחרים :silly:

עדכונים בהמשך!!!!!

עריכה:

וואלה עובד 10 הביוס החדש והגעתי ל 3020 ב 3D MRAK

פורסם

אני כבר עובד על זה!

הייתי בטוח שבגיל 27 אני אתעסק בדברים אחרים :silly:

עדכונים בהמשך!!!!!

עריכה:

וואלה עובד 10 הביוס החדש והגעתי ל 3020 ב 3D MRAK

תשאף להגיע אלי - 3601 חחח בעצם אל תשאף כי אין לך קירור כמו שלי אבל רק שימו לב אנשים! זה רק מראה שגם ל9800פרו יש מה להראות.. עוד קצת ואתה עם כרטיס ברמת ה6600GT ביד...

פורסם

אם הכרטיס שלי 9800Pro מתחיל עם הארטיפאקטים ב325 ליבה \ 385 זכרון

אז אם אני יהפוך אותו ל XT זה יפסיק עם הארטיפקאטים באובר קלוק זהה?

פורסם

ממש לא. בידיוק להפך... אתה נתקע עם 385 בליבה ו325 בזיכרון!? לא יכול להיות! מהירויות רגילות של 9800פרו זה 380 לליבה ו340 לזיכרון ואם עשית 5MHZ אוברקלוק ויש לך ארטיפקטים אז או שיש לך חרא כרטיס או שפשוט עבדו עליך וזה 9800פרו מוחלש.

פורסם

בלאט, התבלבתי 425 ליבה \ 385 זכרון אחרי זה הוא מתחיל עם הארטיפאקטים

פורסם

תצרוב את הביוס של הXT האחרון שנתתי כאן זה יעבוד מצויין אל תדאג.. ותשאיר על הסטוק של הביוס(שזה 412 לליבה ו365 לזיכרונות) לא נראה לי שצריך יותר מיזה... למרות שאני על 450 לליבה ו376 לזיכרונות אבל אני מקרה מיוחד :)

פורסם

תצרוב את הביוס של הXT האחרון שנתתי כאן זה יעבוד מצויין אל תדאג.. ותשאיר על הסטוק של הביוס(שזה 412 לליבה ו365 לזיכרונות) לא נראה לי שצריך יותר מיזה... למרות שאני על 450 לליבה ו376 לזיכרונות אבל אני מקרה מיוחד :)

איך כל כך חלש זכרונות ?? אני מגיע ל380 חופשי עם הנוכחי...וגם אני הצלחתי להגיע לליבה450 אבל זה התחיל עם הארטיפאקטים....יותר נכון המשיך ועשה מאוד חזק..

אין לי בעיה של חום.

עוד נקודה

למה שווה לי לצרוב את הביוס של XT ולהשאיר אותו על 412\365 אם עכשיו אני על 425\380...??

פורסם

מכיוון שלביוס של הXT יש אופטימיזציות כאלו ואחרות שמשפרות ביצועים.. תבדוק כמה אתה מקבל עכשיו ב3dmark05 ותראה שעם החדש תקבל יותר במהירויות יותר נמוכות..

בקשר לזיכרונות... אני מגיע גם ל400-401 אבל אחרי כמה זמן יש ארטיפקטים.. אני עכשיו על 376 כי ב385 יש לי מעט ארטיפקטים אחרי כמה זמן מכיוון שעבר הרבה על הכרטיס שלי כבר והוא שחוק :) פעם היה עושה 390 בלי למצמץ חחח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים