פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר!העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט!אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך!אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים כן->להעלות לו את הקצב רענון ל500-600 בעזרת WINNT, עשיתי את זה למחשב בעבודה של אמא שלי... המסך העלה עשן ומת.להעלות את המתח ל250 לא יעזור לך... הוא מסוגל לספוג את זה.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר עידכון: אני על קצב ריענון של 200 והחולרה סופג את זה כמה דקות... אררררר....
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים תנסה לכפות עליו לעבוד בקצבי ריענון שהוא לא נועד לעבוד בהם. אבל זה לא יהרוג את המסך מיד !!!! 200 יהרוג אותו. הוא ישן, לא? :'(תשאיר אותו על תמונה מסויימת במקסימום בהירות בלי לזוז כדי שהיא תיצרב. ואז תגיד לאבא שלך... אופס שכחתי!! ;Dאפשר לעשות משהו במעבדה שמתקן את המסך אחרי מיגנוט לא?בהצלחה
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר לתקן מסך לא ריווחי בימינו.אני מנסה למצוא דרך להעלות את הריפרש ליותר מ-200... בנתיים ללא הצלחה.. וינדוס דרעק!
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מישה : כמה זמן לאחר שהמסך שלך ימות (בעתיד) תקבל מסך חדש? אני לא בטוח שנחזיק מעמד ב-"זמן המת" הזה! קודם כל תתדאג למסך חלופי מדודים או שכנים.קח את זה בחשבון.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים ארר..\קול של מורה ..מישה, אני מעבירה את זה להורים שלך!\קול של מורהברצינות, אני מאמין שאם תעלשה קצב רענון ל500, או אפילו יותר,המסך שלך לא יספוג את זה.אבל איך תעבוד על המחשב בזמן שהמסך שרוף?הולך לקחת יום יומים עד שאבא שלך יקנה לך את המסך..
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר לא... המסך זה חלק קטן מאוד מאוד מאוד מאוד מהסיבה הזאת.... הלוואי וכל הצרות שלי היו מסתכמות במסך הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.