פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים עד כמה שידוע לי עברתו את זה לגנרי (אפשר אפילו לראות בעיתון כשיש כתבות על חברת טבע), אבל יכול להיות שאני טועה...
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר עד כמה שידוע לי עברתו את זה לגנרי (אפשר אפילו לראות בעיתון כשיש כתבות על חברת טבע), אבל יכול להיות שאני טועה...טוב, אבל זה לא ממש הנושא עכשיו ;D
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אוריפהמילה גנרי מתייחס לשמות כוללנייםבין אם זה "פלאפון" לכל מכשיר סלולרי, או "ארטיק" לכל קרטיב, למרות שהם פשוט היו החברות הראשונות עם המוצרהמילה ג'נרי זה עיברות של Genericשגם בא מאותו שורש, של ספקים שאין ביניהם הבדליםכלומר לא ממותגים
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אוריפהמילה גנרי מתייחס לשמות כוללנייםבין אם זה "פלאפון" לכל מכשיר סלולרי, או "ארטיק" לכל קרטיב, למרות שהם פשוט היו החברות הראשונות עם המוצרהמילה ג'נרי זה עיברות של Genericשגם בא מאותו שורש, של ספקים שאין ביניהם הבדליםכלומר לא ממותגיםהסבירו לי שההגדרה המדוייקת יותר היא שיש חברה שפתח המשהו וכאשר התוקף על ההמצאה פג, כולם יכולים להשתמ שבזה ובכך הם מייצרים מוצר גנרי.אני בהחלט יודע מה משמעות המילה רק תקנתי את צורת הכתיב. גם אני כתבתי ככה עד שראיתי שזו לא הדרך.כמו שאמרו זה באמת לא נושא הדיון אז לא משנה...
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים גנרי, בלי גרש.כמו גנרטור, גירוסקופ, גרביל.תגיד בבקשה את המילה הבאה בכל רם: General.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים גם general בעברית זה עם ג. גנרלי, לא ג'נרליכנ"ל לגבי גנרטור וכו' אבל ג'נרי פשוט נשמע יותר טוב
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים השאלה היא אם אתה רוצה לדבר "בעברית" כביכול, או להגות את המילה באופן הנכון שלה...
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים בדיוקאם אתה מתעקש לבטא אותן ככה סבבה, אבל אם תגיד "גנרי" או "גרביל" או "גירוסקופ" למישהו בחו"ל זה ישמע לו אדיוטי לגמרי, רק שתדע
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר לשנות את הכותרת של הת'רד ל "איך אומרים את המילה ג'נרי בעברית תקינה" :s05: ?
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אההההלא יודע לא צחקתי כלל ואני אחד שצוחק מדברים שאפילו לא מצחיקים..תראו עיצובים זולים רעיונות מקוריים אבל מוקרים..זה לא שתגידו הוא ישב שעוותת והגה רעיונות כמו קופירייטר אבל שיהיה נחמד.כל הכבוד על היוזמה אבל היו לך שתי הברקות טובות..עם הג'נרי והפרסקהוט לדעתי השאר בולשיט אחד גדול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.