פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים רגע רגע... מצטער שאני ככה נסחף "וגונב את התרד" אתה רוצה להגיד לי שאני יכול להכין צריבה עם תזמונים כל שהם לכרטיס מסך?באמא שלי איזה נוב אני... חשבתי שאני למדתי משהו.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר שלום לכולם, היום יישמתי את הרעיון שלי, תודה על התגובות.. בלי עיקוב רק קבלו את התמונות, בלי סינקים בינתיים, סינקים בקרוב... מצטער על האיכות... ;D
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר עדכון לוהט! ובכן מצאתי סינקים!! אין צורך להזמין וכל הבלאגן, נשאר לקנות דיסקים לדרמל ולהתעלל בסינקים, הסיום קרוב מתמיד, החמודים האלה עומדים לעבור התעללות :
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים אלי, ככה סתם מוצאים סינקים בבית ?! הלוואי אני ימצא ככה מחשב חדש ... מחכים לעדכון אחרון
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר לא בדיוק, 3 היו לי על הכרטיס סתם על חלקים חמימים שלא היה לי צורך בסינקים ואחד היה לי זרוק במגירות...אז זהו עכשיו דיסקים ולקראת קו הסיום
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר אני שואף ל1500 זה היעד למרות ש90% אני לא מגיע ... בכל מקרה מוד נחמד.. עכשיו הטמפ' עלו מ2 סיבות, חוסר משחה - צריך לפרק שוב אז היה לי חבל לבZבז חוסר סינקים סינקים יש החלטתי לעשות עם ג'קסון אז בגדול אני חושב בימים הקרובים גג שבת הבאה יהיה מוכן אגב תודה רבה לכל התומכים והמגיבים ;D
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים כל הכבוד על ההשקע כמה אתה מוציא ב 3D לפני כל המוד? ועל כמה הזיכרון היה נימצא וכמה הליבה?
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מחבר ערב טוב לכוללם!! מוכן! מוכן מוכן! הדלקתי את המחשב הפלא ופלא.. 43 מעלות, מאמץ 60... בינתיים אני די תקוע בOC בגלל חוסר מתח... בלי הרבה זיבולי שכל קבלו... זהו שלב ההתעללות בסינקים, הקטנה וטאצ' אחרון, מצטער על התמונות הלא ברורות, הן רק להמחיש את המצב.. ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.