פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים שלום,עד מנת להמשיך ולעלות בOC החלטתי לקרר את הזיכרונות, אני מתכנן לחתוך חורים בקירור הקיים ולהשים סינקים על הזיכרונות התכנון המקורי הוא ככה: כמו שאמרתי דעות תגובות הצעות ... תודה ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר בעיקרון הכל כבר תוכנן פתחתי תתראד אם למישהו יש הצעות להוסיף או לשיפור..
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים שמע אחי רעיון טוב מאוד אבל אני חושב שאפשר אחרת תראה זה הכרטיס שלך נכון אז פה רואים שהקירור נוגע רק בליבה ולא נוגע בזכרונות אני מציע שתשים שם איזה פד טרמי טוב וזה יעשה את העבודה אם אתה רוצה סניקים אז תראה מה תעשה תחתוך את הקירור מלמטה ולא מלעמעלה ככה זה לא ייפע ביופי של הקירור וככה גם תוכל לשים סניקים ולא יראו אותם אתה מבין מה אני מתכוון? בכל מקרה בהצלחה שיהיה לך
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אני לא רואה שיש הרבה מקום להשמת קירור על הזכרונות מבלי שתחתוך את הקירור המקורי (הרעיון שלך) וזה כמובן מבטל את האחריות על הכרטיס שלך (אם קיימת).אופציה שנייה פשוט לשים פיסת אלומיניום/נחושת בגודל של 1ס"מ מרובע בעובי של ~3 מ"מ בין הגוף קירור המקורי לבין כל זכרון וכמובן לא לשכוח לשים חומר טרמי שיעביר את החומ.אפציה שלישית , לשים קירור אחר לליבה שיאפשר השמת קירור נוסף לזכרונות.
פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אני לא רואה שיש הרבה מקום להשמת קירור על הזכרונות מבלי שתחתוך את הקירור המקורי (הרעיון שלך) וזה כמובן מבטל את האחריות על הכרטיס שלך (אם קיימת).אופציה שנייה פשוט לשים פיסת אלומיניום/נחושת בגודל של 1ס"מ מרובע בעובי של ~3 מ"מ בין הגוף קירור המקורי לבין כל זכרון וכמובן לא לשכוח לשים חומר טרמי שיעביר את החומ.אפציה שלישית , לשים קירור אחר לליבה שיאפשר השמת קירור נוסף לזכרונות.גם אני חשבתי על זה, רעיון טוב...נ.ב למה הצלעות של הקירור נראות כאילו מישהו בעט בהם?
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים הרעיון של SubX הכי הגיוני אלי, שים חתיכות של נחושת את אלומיניום בין הזכרונות להיטסינק וכמובן עם חומר טרמי...
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים אם אתה רוצה להמשיך באובר עם הזיכרנות תשחרר להם קצת את התיזמוניםאיך עושים את זה ?
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים ^^^^^לשחרר תזמונים של זכרונות כרטיס מסך? :-\ מצטרף לשאלה איך עושים את זה?(יש אני הולך לשבור את מחסום ה-7K!!!!)
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים שינוי התיזמונים לכרטיסי NV (הגירסאות של 6X00 ומעלה)מורידים את התוכנה הבאהhttp://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectfolder/cat,119/ואת הקבצים של התוכנה שמים יחד עם הקבצים של ריווה באותה תיקיהואז מפעילים את התוכנהואז בתיקיה יווצר קובץ בשם nTimings.v1.0.iniפותחים אותו ושם מוסיפים את השורת כבתובת של קובץ הEXE של RIVA כי התוכנה מישתמשת בהלמשל אצלי ריווה נימצא בPROGRAME FILES ולכן אני הוספתי את השורה הזאתRivaPath=C:\Program Files\RivaTuner v2.0 RC 15.8\RivaTuner.exeאתם תשנו את זה לפי המיקוםפ הקבצים שלכםאחרי זה שימרו את השינוייםואז תפעילו שוב את התוכנה ותעשו SHOW וכעת הוא אמור להציג לכם הודעה עם התיזמונים שלכםאת מה שהוא יציג תעתיקו לתוכנה כי מה שרשום בתוכנה זה לא נכון בהתחלה ולכן תעתיקו את מה שיהיה רשום בהודעה ואז תעלוה קצת את המיספרים בצד שמאל של התוכנה (ה4 הראשונים)ואת הREFRESHE שיש בצד ימין ב1ואז תעשו WRITE ותנסו מה יצא לכם עם אתם מגיעים רחוק יותראל תשחררו יותר מידי כי זה גם יוריד נקודותואין מה לידאוג כי התוכנה משנה רק הבווינדוס ואחרי ריסט זה מיתאפס אז אין מה לידאוג
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים אז מה שווה שאחרי רסט זה מתאפס? אז אני כן דואג למה לי להתאמץ? כי זה תוכנה למציאת התיזמונים האופטימליים לOC ללא סיכון ואחרי שמוצאים פשוט עורכים את הביוס של הכרטיס בתוכנה ומעתיקים את התיזמונים שמצאת וצורבים אותו בלי התוכנה אתה רוצ הלהגיד לי שהייתה צורב כל רגע ביוס חדש? עד שהייתה מוצא את התיזמונים האופטימליים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.