עבור לתוכן

שיטה מעניינת להחזיר לחיים הרדיסק שהפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol:

בחיים לא שמעתי על שיטה כזאת??

זה אמיתי??

תנסה אולי גם לחשמל אותו כמו בבית חולים חחחחחחח

CLEAR!!!!!!!!!!

:lol: :lol:

פורסם

זה בטוח לא יעבוד :lol:

להחליף בקר האמת זאת הדרך הטובה ביותר בד"כ, אבל לך תשיג...

פורסם

וזה גם לא משהו שאפשר לעשות לבד כמו להחליף סידירום

זה סיפור

פורסם

בטח שאפשר, זה כולה להחליף את הכרטיס של הHD...

פורסם

איזה כרטיס?

לא נראה לי אנחנו מדברים על אותו דבר :lol:

פורסם

הבנו את ה SPINRITE שלך, זה בסדר, אבל אם יש בעיית חומרה (הבקר הלך), לא בטוח שבכלל היא תוכל לעשות משהו... (ואני השתמשתי בה עוד בגרסא 1.0 שלה בימי ה DOS הטובים :) ).

בכל מקרה, לכל הארד דיסק יש מלמטה את הבקר שלו (הכרטיס כפי שנאמר פה ?), זה עניין של לפרק כמה ברגים, ולהחליף אותו (לא מחליפים את הפלטות, אלה את הבקר האלקרוני), לרוב זה עוזר.

וזה באמת השאלה עד כמה אפשר להשיג דיסק כזה, עד כה היו לי 3 דיסקים שהלכו ומצאתי דגמים זהים והצלחתי לגבות את המידע. אבל את הדיסק הרביעי שיש לי עליו 60 גיגה של מוסיקה, עד היום לא מצאתי דיסק זהה (WD600AB), בשביל להוציא את המידע, אבל יום אחד, אני אמצע !!!

פורסם

אז כשתמצע (בעעע) אולי תעשה מדריך מצולם על איך לעשות את זה?

זה יהיה נחמד :)

פורסם

שמישהו ישיג לי דיסק של WD600AB ואני מבטיח לנסות לעשות מדריך מצולם (או לפחות עם תמונות שלב-שלב), של איך עושים זאת.

WD600AB זה דיסק WESTERN DIGITAL של 60 גיגה, במהירות 5400 RPM

(למרות שזה די פשוט כמו שאמרתי מקודם).

פורסם

בכל מקרה, לכל הארד דיסק יש מלמטה את הבקר שלו (הכרטיס כפי שנאמר פה ?), זה עניין של לפרק כמה ברגים, ולהחליף אותו (לא מחליפים את הפלטות, אלה את הבקר האלקרוני), לרוב זה עוזר.

אהה אני חשבתי אתה מדבר על משהו אחר

חשבתי שאתה מדבר על להחליף את הראשים

(טעות שלי) :s07: :s07:

דרך אגב יש חנויות שמוכרות דברים כאלה?

או שאתה צריך לפרק מדיסק ישן זהה?

פורסם

צריך להחליף עם דיסק שעובד.

פורסם

לי הלך ה WD60 GB עם כל השישים גיגה של שירים, ועד היום אני מחפש בקר חלופי כדי להוציא ממנו את השירים :( :( :(

חבל שאני מזמן לא בחה"י. אולי הייתי מארגן משהו...

הצלתי ככה בסביבות 10 דיסקים כשנשרפו להם בקרים, והחלפתי בקרים מדיסקים מושבתים מסיבה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים