עבור לתוכן

אוברקלוק לווניס - כמה שאלות והמלצה לקירור

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

ברשותי מעבד אתלון 64 3000, ואני כרגע באוברקלוק של 240 בבאס = 2160 למעבד.

הזכרונות שברשותי פשוטים יחסית ומגבילים אותי מאוד, הם לא עולים מעל 240 באס, וזה בתזמונים הכי משוחררים.

החלטתי שאני רוצה להשתמש במחלק ל-166. הצלחתי להעלות את המעבד עד ל-2550 יציב לגמרי, כשהבאס עם המחלק הינו 231.

המחשב מתפקד היטב במהירות הזאת, אך המעבד מגיע לטמפ' של 50 מעלות, שזה פחות או יותר הגבול המומלץ לווניס. :nono:

כמה שאלות:

- האם, במקרה שלי, עדיף להשתמש במחלק ולהגיע לתדר מעבד גבוה, על פני 1:1 עם הזכרונות ותדר מעבד נמוך יותר?

- הקירור סטוק של AMD מיצה את עצמו מבחינת האוברקלוק, ואני מעונין להחליפו באחד שמספק קירור טוב יותר.

חשבתי על הפריזר פרו החדש, אבל הבעיה היא שהלוח שלי לא מאפשר הרכבת פתרונות קירור שבהם המאוורר אנכי ללוח, כמו בסיילנט טאוור למשל (הסוקט יושב בכיוון אחר ולכן המאוורר פונה לחלקו העליון של המארז במקום אחורה).

התקציב הוא עד 150 שקל.

תודה מראש ;D

פורסם

יש את ה-ThermalTake Big Typhoon

נחשב לאחד קירורי האוויר היותר טובים שיש, שקט מאוד (16Db) ומקרר מעולה כמו שכבר אמרתי ...

הוא עולה כ-250¤, תלוי בחנות ...

תתחדש D=

פורסם
  • מחבר

יש את ה-ThermalTake Big Typhoon

נחשב לאחד קירורי האוויר היותר טובים שיש, שקט מאוד (16Db) ומקרר מעולה כמו שכבר אמרתי ...

הוא עולה כ-250¤, תלוי בחנות ...

תתחדש D=

אני מכיר הכל, תאמין לי. ידוע שיש את הביג טייפון, ויש גם את הזלמנים למיניהם שעוברים את ה-300 שקל, אבל שים לב לתקציב שאני מוכן להשקיע - עד 150 שקל.

אם היה לי כסף לביג טייפון, הייתי רוכש אותו, או שהייתי כבר משקיע אותו על זכרון עם צ'יפ נורמלי, שאוכל אוברקלוק גבוה מ-240 באס... :alcoholic:

פורסם

Freezer64 של Arctic Cooling זאת האופציה הכי טובה שלך (מקרר מצוין ועולה סביבות 170 שקל)

פורסם
  • מחבר

חשבתי על הפריזר פרו החדש, אבל הבעיה היא שהלוח שלי לא מאפשר הרכבת פתרונות קירור שבהם המאוורר אנכי ללוח, כמו בסיילנט טאוור למשל (הסוקט יושב בכיוון אחר ולכן המאוורר פונה לחלקו העליון של המארז במקום אחורה).

התקציב הוא עד 150 שקל.

הייתי קופץ על הפריזר פרו, שעדיף מהפריזר הרגיל, באם הלוח שלי היה תואם אליו.

הסינק אומנם מתיישב על הסוקט, אבל בגלל שהסוקט מסובב כלפי מעלה, המאוורר פונה מעלה גם כן, ולכן כל האפקט של הוצאת האוויר החם החוצה דרך המאוורר האחורי - נעלם.

בקיצור, כל הפתרונות שבהם האוויר מוסט אחורה ע"י מאוורר אנכי ללוח לא מתאימים לי לצערי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים