עבור לתוכן

בעיה מעניינת ב- ZoneAlarm Pro 6

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ...

אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים.

בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager)

כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm.

אני משתמש ב- Windows XP SP2.

למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall  :) )

תודה רבה, אורי.

פורסם

יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ...

אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים.

בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager)

כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm.

אני משתמש ב- Windows XP SP2.

למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall :) )

תודה רבה, אורי.

פורסם

הבעיה קיימת גם אצלי עם SYGATE FIRWALL ועם ZONE ALRAM .

אני מופתע שאתה מסוגל לגלוש, אצלי, כשהסמל נעלם, הוא נועל את האינטרנט.

האם אתה מגדיר את עצמך כאחד שעושה הרבה שינויים במערכת ההפעלה? תמיד חשבתי שזה בגלל כל ה-SERVICES שאני מבטל, ובגלל כל השינויים שאני עושה.

בכל מקרה הפתרון הוא תמיד להחליף את הפיירוול. מניסיון, אם זה קרה פעם אחת זה יקרה שוב.

פורסם

יש לי גם את הzonealarm 6.1

ואין לי שום בעיה איתו חוץ מזה שלפעמים הוא חוסם לי את האמיול בלי סיבה ואז צריך לאשר את זה בsmart defance advisor למרות שהוא מכובה

זה בחיים לא קרה לי מה שאמרת

פורסם
  • מחבר

אצלי כל התוכנות עובדות כרגיל וגם האינטרנט גם כאשר הסמלים שלהם לא מופיעים ב- Tray.

לגבי שינויים במערכת ההפעלה, אני עושה שינויים ב- Control Panel ואולי בעוד כמה מקומות, אבל לא יותר מדי, וב- services רק הורדתי את matlabserver.

ל- ryan_a, יש תוכנה שזה לא קרה לך בה? לאיזה תוכנת firewall כדאי לעבור?

הערה: אם לאחר אתחול המחשב מבצעים log off ואז log on כל האייקונים עובדים כמו שצריך. יכול להיות שאנשים שאין להם בעיות כאלו עוברים דרך המסך לבחירת משתמש לפני שהם מגיעים ל- windows.

תודה, אורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים