עבור לתוכן

גנבה על כלום או שיש סיבה? כנסו כולם שאלה חשובה לגבי כרטיס מסך!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ובשביל הגוף קירור שלו שווה ?

• תגובות 112
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נגיד וקנית את הראשון (לא ה-EXTREME) אתה עושה OC ולא מצליח להגיע רחוק אז אתה קונה סיילנסר ב+- 200 שח ומשחה וקיבלת את הכרטיס שרצית.

יש לך את אותה האופציה כאן רק מוכנה מהמפעל.

כמו שכבר כתבתי לדעתי זה המצב שבסופו של דבר תגיע אליו (אני אישית העדפתי לקצר מה כדאי לעשות זה כבר בחירה שלך...)

פורסם
  • מחבר

כן אני הבנתי את זה תודה לך.

אני שוקל עדיין את הדברים.

פורסם

מדובר ב40Mhz לליבה ושום OC לזכרונות.

שים לב שעל הכרטיס הראשון מוצהר 450/1250 באחריות החברה

ועל השני 490/1250.

זה שולי, זניח, או כל מילה אחרת שתבחר לתאר משהו שאין בו צורך.

הקירור שבא עם ה EXTREME זהה לקירור של גירסת ה512MB ששם באמת יש בו צורך בגלל שהוא 550/1700 וזה כבר באמת הבדל עצום.

בשביל עוד 40Mhz עלובים לליבה אין צורך בקירור כפול בגודל, אתה תצליח לעשות OC יותר גבוה גם בלי סיילנסר. מנסיון.

קח את הרגיל ובואו נסגור את הדיון הזה כבר, הוא יצא מפרופורציות מזמן.

פורסם

מדובר ב40Mhz לליבה ושום OC לזכרונות.

שים לב שעל הכרטיס הראשון מוצהר 450/1250 באחריות החברה

ועל השני 490/1250.

זה שולי, זניח, או כל מילה אחרת שתבחר לתאר משהו שאין בו צורך.

הקירור שבא עם ה EXTREME זהה לקירור של גירסת ה512MB ששם באמת יש בו צורך בגלל שהוא 550/1700 וזה כבר באמת הבדל עצום.

בשביל עוד 40Mhz עלובים לליבה אין צורך בקירור כפול בגודל, אתה תצליח לעשות OC יותר גבוה גם בלי סיילנסר. מנסיון.

קח את הרגיל ובואו נסגור את הדיון הזה כבר, הוא יצא מפרופורציות מזמן.

ואולי תחלוק איתנו איזה בדיוק נסיון יש לך עם הכרטיס נ"ל ?

אתה אומר לו שהוא לא יצתרך סיילנסר כשאתה משתמש באחד ???

פורסם
  • מחבר

:s05:

פורסם

אני משתמש באחד כי אם אתה לא יודע ה gigabyte 6600gt VIVO מגיע עם קירור פאסיבי.

נראה אותך עושה OC לכרטיס מסך שנמצא ב70 מעלות במנוחה וב 110 במאמץ...

אני חושב שזה מסביר את העניין. אני משתמש בסיילנסר מחוסר ברירה ומרוצה מהביצועים שלו.

הקירור של ה 7800GTX מספיק די והותר בשביל OC מכובד, עיין ערך XFX שעושים OC זהה לליבה (490) וOC גבוה יותר לזכרונות (1300).

וגם על ה XFX אפשר לעשות OC גבוה יותר מעבר ל OC שהחברה עושה.

פורסם

אני לא אכנס איתך לוויכוח עם מה אפשר לעשות מה כי זה לא רלוונטי לדעתי, שורה תחתונה: הקירור שבא עם ה-EXTREME הוא קרור מצויין (עובדה ש-NVIDIA שמו אותו בשני מוצרי הדגל שלה ה-7800 וה-4500) ואני מאמין שאיתו אפשר לדחוף את הכרטיס יותר מאשר עם קרור סטוק (חבל שאין השוואות בינו לבין הסיילנסר החדש זה היה יכול להיות מענין) האם הוא שווה את המחיר ? ממש לא יודע, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא...

פורסם
  • מחבר

אני לא אכנס איתך לוויכוח עם מה אפשר לעשות מה כי זה לא רלוונטי לדעתי, שורה תחתונה: הקירור שבא עם ה-EXTREME הוא קרור מצויין (עובדה ש-NVIDIA שמו אותו בשני מוצרי הדגל שלה ה-7800 וה-4500) ואני מאמין שאיתו אפשר לדחוף את הכרטיס יותר מאשר עם קרור סטוק (חבל שאין השוואות בינו לבין הסיילנסר החדש זה היה יכול להיות מענין) האם הוא שווה את המחיר ? ממש לא יודע, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא...

אז שורה תחתונה מה אתם אומרים?

כי לכול בן אדם שני יש דעה שונה מזה שלפניו.

פורסם

ניסיתי לעשות OC על קירור סטוק והגעתי פחות רחוק מאשר עם הסיילנסר. טמפרטורות של מעל 110 הן לא אידיאליות בשום מקרה. תמיד עדיף פחות.

ולגבי האם זה שווה 500 שקל תוספת? דעתי היא שלא, אבל בסיכומו של דבר ההחלטה היא שלך.

חלק יאמרו שלא, חלק יאמרו שכן. הרוב אמר שלא.

ואני לא בא לזלזל בקירור של ה EXTREME, אם יש לך מארז לא מאוד מאוורר אז הקירור הגדול יותר שווה את ההשקעה בשביל הבריאות של הכרטיס והונטילציה הטובה יותר באופן כללי. אבל אם כן, ב200 שקל אתה קונה סיילנסר (ובאמת חבל שאין השוואה) או זלמן חזק ואני מאמין ששניהם לא נופלים בהרבה מקירור הסטוק של nVidia. עד היום הם הוכיחו יפה את עצמם כשהם מספקים קירור איכותי, עם יתרון (שוב, לדעתי) לסיילנסר שזורק את האויר החם מחוץ למארז. ותסכים איתי ש200 ש"ח הם פחות מ500...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לראות את המפרט שלי בצד ימין, את כול מה שיש לי אתה יכול לראות איזה מארז מעבד מה שאתה רוצה תסתכל.

ולפי מה שנראה לי אין כזה אבדל גדול אבל הגוף קירור משחק כאן תפקיד.

פורסם

יש לך את הLANMOTO ומאוורר מצוין למעבד. אני לא רואה סיבה למה להשקיע 500 ש"ח בגוף קירור גדול יותר.

המארז שלך יהיה מאוורר מאוד, בלי שום צורך בתוספות קירור למיניהן.

הכי גרוע, שמים סיילנסר וסוגרים את הסיפור.

שוב - 200 זה זול יותר מ500.

את ה OC תעשה לבד. אין בו שום סיכון whatsoever.

פורסם
  • מחבר

יש לך את הLANMOTO ומאוורר מצוין למעבד. אני לא רואה סיבה למה להשקיע 500 ש"ח בגוף קירור גדול יותר.

המארז שלך יהיה מאוורר מאוד, בלי שום צורך בתוספות קירור למיניהן.

הכי גרוע, שמים סיילנסר וסוגרים את הסיפור.

שוב - 200 זה זול יותר מ500.

את ה OC תעשה לבד. אין בו שום סיכון whatsoever.

אם אני צריך להוציא עוד כסף על סיילנסר אז מה עשיתי כאן? האבדל בין שתיי הכרטיסים הוא משהו כמו 300 שקל תעשה חישוב.

OC אין לי בעיה לעשות בלי קשר לגוף קירור.

אם זה בחשבון מראש שיש מצב שאני יצטרך לקנות את זה ב200 ש"ח אז דוגרי לא עשיתי כאן כלום..

לא ככה?

פורסם

אני נשאר בדיעה שגוף קירור סטוק הוא די והותר בכרטיסים האלו.

ויש הבדל של 424 ש"ח. זה לא מעט. יש דברים אחרים שאפשר לנצל 424 ש"ח.

פורסם

אני לא מבין למה ההסתייגות הזאתי מATI?

לX1800XT יש את כל היתרונות,ביצועים,איכות תמונה,קירור קטלני(מה שיכול להוות מינוס בגלל הגודל העצום),והבדל מחיר קטן יחסית לאקסטרים.

אם רק בגלל שהיה לך איזה ניסיון עם 9200 שהתקלקל או ATI rage שעשה לך בעיות זה משהו מאוד שולי,יש הרבה הבדל מאז לעכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים