עבור לתוכן

גנבה על כלום או שיש סיבה? כנסו כולם שאלה חשובה לגבי כרטיס מסך!!

Featured Replies

פורסם

הפרש המחירים בניהם לא שווה אתה יכול לעשות OC וגם אם לא תעשה לא תרגיש בהבדל!!

מה שאני מציע לך זה לקנות GTX עם 512MB שזאת ההשקעה הנכונה וכאן זה כבר הופך להיות משמעותי!

• תגובות 112
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

GTX 512 ממש לא שווה את הכסף.

לפחות לא במחיר הנוכחי.

פורסם

512 עולה יותר מ-3,500!

פורסם
  • מחבר

NV לא מורידים מחירים לסדרת 7XXX

אבל כאן מדובר על כרטיס של 3500 שקל.. שם הכרטיסים הם מ4500 ולמעלה... זאת השקעה הרבה יותר רצינית..

אם היה להם מחירים יותר נמוכים אז הייתי קונה..

והבעיה שגם אין לי מושג מתי המחירים שלהם ירדו או שיצא כרטיסים כאלו במחיר יותר נמוך.

NV לא מורידים מחירים לסדרת 7XXX

כן אז זה לא ישנה הרבה..

פורסם

לפי דעתי תיקח כבר 7800GT ותיקנה בכסף שנישאר לך איזה כרטיס קול ורמקולים (אם יישאר עודף) טובים למחשב !

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי תיקח כבר 7800GT ותיקנה בכסף שנישאר לך איזה כרטיס קול ורמקולים (אם יישאר עודף) טובים למחשב !

אני משתמש בכרטיס קול של הלוח.. אין לי צורך באחר.. הוא טוב.

ויש לי מערכת רמקולים שך LUXOR קדמיים 250 RMS סנטר 200 RMS צדדים 150 RMS ורסיבר 1905 של דיאנון.

אני מסודר מהבחינה הזאת..

אני כרגע צריך לסיים את המפרט ולקנות את החלק האחרון שהוא כרטיס מסך...

פורסם

למה אתה לוקח מעבד DUAL 4400?

תיקח מעבד DUAL 3800 ותקנה GTX 512MB! תבין שזה החלק הכי משמעותי למשחקים המעבד כבר לא משחק את התפקיד כאן ברמה הזאת אני מתכוון!

אם אתה פוסל את ההצעה הזאת אז הכי טוב שתקנה GTX 256MB לא אקסטריים!ואת ה500 שקל שנשארו תוסיף לזיכרון פנימי תיקח שני סטיקים של 1024MB.

פורסם
  • מחבר

למה אתה לוקח מעבד DUAL 4400?

תיקח מעבד DUAL 3800 ותקנה GTX 512MB! תבין שזה החלק הכי משמעותי למשחקים המעבד כבר לא משחק את התפקיד כאן ברמה הזאת אני מתכוון!

אם אתה פוסל את ההצעה הזאת אז הכי טוב שתקנה GTX 256MB לא אקסטריים!ואת ה500 שקל שנשארו תוסיף לזיכרון פנימי תיקח שני סטיקים של 1024MB.

סתכל בקשר לזיכרון ג'יגה זיכרון היום זה יפה ומכובד כדאי להריץ משחקים באופן חלק.

ואני לא יודע אם שמת לב אבל כול המפרט שיש לי בצד שמאל (נמצא אצלי כבר בבית עדיין בקופסאות)

הכול נמצא אצלי חסר לי רק כרטיס מסך, כול מה שרשום במפרט נמצא אצלי חדש סגור אין כבר מה לעשות בקשר לזה.

רק הכרטיס מסך חסר לי בגלל זה אני פתחתי את האשכול הזה.

נ.ב

קניתי את ה4200, בטעות רשמתי דגם אחר במפרט, ובין ה4200 ל3800 אין אבדל גדול במחיר.

ואינ לוקח בחשבון שהמעבד הזה בשקט ל8 10 שנים יחזיק לי בצורה מעולה.

פורסם
  • מחבר

סתכל בקשר לזיכרון ג'יגה זיכרון היום זה יפה ומכובד כדאי להריץ משחקים באופן חלק.

ואני לא יודע אם שמת לב אבל כול המפרט שיש לי בצד שמאל (נמצא אצלי כבר בבית עדיין בקופסאות)

הכול נמצא אצלי חסר לי רק כרטיס מסך, כול מה שרשום במפרט נמצא אצלי חדש סגור אין כבר מה לעשות בקשר לזה.

רק הכרטיס מסך חסר לי בגלל זה אני פתחתי את האשכול הזה.

נ.ב

קניתי את ה4200, בטעות רשמתי דגם אחר במפרט, ובין ה4200 ל3800 אין אבדל גדול במחיר.

ואינ לוקח בחשבון שהמעבד הזה בשקט ל8 10 שנים יחזיק לי בצורה מעולה.

פורסם

אני משתמש בכרטיס קול של הלוח.. אין לי צורך באחר.. הוא טוב.

כרטיסי קול OB בדרך כלל מורידים הרבה בביצועים היום יש כרטיסי קול שיש להם מעבד מישלהם וזה תורם הרבה לביצועים במישחקים

חוץ מיזה אני בדרך כלל לא ממליץ ליקנות כרטיס ב3000-4000 שקל ובטח לא שהDX10 יגיע בערך תוך שנה

למעשה בדרך כלל אני ממליץ לאנשים לחלק תתקציב ל2 היום כרטיס בינוני-חזק ושהוא יתישן עוד כרטיס בינוני-חזק בימקום כרטיס שהיום הוא בין

החזקים ביותר אבל יחזיק הרבה פחות מי 2 כרטיסים בינונים שניקנו בתקופות שונות

לדוגמה היום 6800 ועוד שנה וחצי 9600 (אני מדבר על 9600 עתידי דימיוני של הנוידה כמובן ולא על הכרטיס של ATI )רק תחשוב כמה כרטיס בינוני של עוד שנה

וחצי יהיה חזק : o

בכל מיקרה במצב שיש לך הרבה כסף לבזבז אז תילך על החזק ביותר כמו שאמרו מיקודם אחד שחושב שהאפרש במחירם האלה הוא גרושים שיקנה תחזק ביותר

אני לא מכיר אף מעבד שיחזיק ל8-10 שנים בטח עד אז רוב התוכנות ומעבדים יעברו ל128 ביט וריבוי ליבות ולא רק 2 ליבות כבר היום יש לXBOX360

3 ליבות ואני לא אומר שהוא לא יחזיק הרבה אבל 8 שנים אתה שפוי?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהכרטיס קול של הלוח הוא לא הכי הכי..

אבל בשבילי הוא מספיק אני יודע שיש לי ביצועים טובים.. וגם במידה ואני לא רוצה אותו אני יכול בעתיד לנתק אותו ולקנות חדש.. לא בעיה...

אין לי שנה.. אני עוד מעט מתגייס... והחלקים סגורים בקופסה והזמן של האחראיות מתקתק לו.. חבל לי פשוט..

וזה לא קשור ליש כסף או אין.... פשוט אני לא ישלם על כרטיס מסך קרוב ל5 אלף..

בגלל זה אני שאלתי אותכם את השאלה בהתחלה בהתחלה..

וגם במידה וה512 GTX היה עולה במחיר קצת יותר נורמלי או פחות בסיבות ה3900 3800 הייתי קונה.

פורסם

אחי אסור לירשום 2 הודעות רצוף (אני לא מנהל אבל אני שומר על החוקים ומכבד אותם)

תיקרא את חוקי הפורום, והכרטיס המסך הראשון יותר שווה מבחינת מחיר ועם את לא מרוצה מהכרטיס שלך אז תעשה OC ויש לך חייה מיפלצתית !  :)

פורסם
  • מחבר

אחי אסור לירשום 2 הודעות רצוף (אני לא מנהל אבל אני שומר על החוקים ומכבד אותם)

תיקרא את חוקי הפורום, והכרטיס המסך הראשון יותר שווה מבחינת מחיר ועם את לא מרוצה מהכרטיס שלך אז תעשה OC ויש לך חייה מיפלצתית !  :)

אני לא עשיתי את זה בכוונה.. פשוט רציתי לערוך ולא שמתי לב שלחצתי על ציטוט.. ואז זה שלח לי ציטוט של מה שכתבתי....

אוקיי הבנתי שבמחינת מחיר הראשון יותר שווה, אבל הקטע מה יותר שווה מבין שתיים בלי קשר למכיר..

כי אין אבדל גדול...

יש לי זמן של חודש לחשוב על זה.

פורסם

אין אבדל בין השניים הראשון הוא כרטיס מסך ללא OC והשני הוא כרטיס מסך שעבר OC קטן ובישביל זה אתה משלם יותר !

אז עם את יודע לעשות OC לבד למה לשלם יותר ?

זה כמו שאתה רוצה ליקנות מחשב חדש שואלים אותך עם אתה רוצה את המחשב מורכב בתוספת מחיר

הבעיה עם את יודע להרכיב אז למה לשלם עבור זה (המבין יבין).

פורסם

7800GTX "רגיל" וזהו.כל שקל יותר מזה על כרטיס מסך-בזבוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים