עבור לתוכן

לפני כמה ימים הראו בחדשות כמו קורקינט כזה שנוסע - פריט חדיש - מחפש מידע

Featured Replies

פורסם

אתה באמת חושב שהוא נוסע מעצמו ? ושהבטריות נועדו להפעיל את החיישנים בלבד ? ... יודה ממלחמת הכוכבים אלי יכול להזיז את זה בעצמו :cool2:

לצעצוע הזה יש שני מנועים נחמדים שדואגים שהגלגלים יסתובבו... כמה מפתיע ... . וכמובן הבטריות מפעילות בין היתר את זוג המנועים הללו. מה שכן ממשק העבודה שלו הוא מהפכני ולא שיגרתי - ועובד בדיוק כמו שרשמו פה.

ולגבי המחיר - אין שום סיבה שהוא יהיה זול, יש שם חלקים יקרים וטכנולוגייה מתקדמת. אז נכון שהמחיר הוא קצת מופרז , אבל אי אפשר לייצר דבר כזה בהרבה פחות.

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה עכשיו הזכרת לי נכון !

המנועים שלו נמצאים בגלגלים 2 מנועים !

פורסם

ברור שיש לו מנוע, אבל הניווט, במקום להתבצע עם הגה, נשלט ע"י תנועות הגוף (נניח, כמו סקייטבורד).

פורסם

פורסם

5 שנים זה לא קיים, אבל זה גם לא מאוד חדש

וב1500 ש"ח אתה לא בונה את זה בחיים

זה הרבה יותר מתוחכם מזה, ויש בזה חלקים שעולים יותר מזה

בוא נגיד שאפשר לבנות בפחות מה20000 שזה עולה, אבל לא ב1500 בטוח

פורסם

נו ברור כולנו יודעים שמשלמים על טכנולוגיה...

פורסם

חוץ מהאלה שחושבים שאפשר לבנות דבר כזה ב1000 ש"ח... :kopfpatsch:

פורסם

פורסם

אני לא מתווכח, קוראים לזה דיון

אני לא מתיימר שיש לי ידע מספיק באלקטרוניקה, אבל ידע מספיק בכלכלה יש לי

ובחיים לא תמצא את החלקים שיש בסגווי ב1000 שקל שאמרת שאפשר לבנות אותו בהם

ואני כרגע תוהה לא על הידע באלקטרוניקה שלך, אלא דווקא על ידיעת השפה

כי אם שמת לב, כתבתי "אפשר לבנות כזה בפחות מה20000 שזה עולה, אבל לא ב1500 שאתה אמרת"

כלומר: זה עולה 20000, ואפשר לבנות כזה בפחות, אבל אי אפשר ב1500

יש מבין או שאני אצטרך להסביר כמו מינימיזר? (בת'רד עם המפעל של אינטל)

פורסם

5 שנים זה לא קיים, אבל זה גם לא מאוד חדש

וב1500 ש"ח אתה לא בונה את זה בחיים

זה הרבה יותר מתוחכם מזה, ויש בזה חלקים שעולים יותר מזה

בוא נגיד שאפשר לבנות בפחות מה20000 שזה עולה, אבל לא ב1500 בטוח

תתפלא אבל זה קיים בערך 5 שנים באמת, הוא פותח ע"י איזה מליונר תמהוני שעשה הרבה הייפ מסביב לפרוייקט, ויצא בהצהרות

שהוא המציא מכשיר ש"שישנה את ההיסטוריה ואת הדרך שבה אנו תופסים ניידות" או משהו בסגנון

קיצר אחרי כל ההייפ כשלבסוף חשפו את המוצר הוא לא תפס כמו שהוא חשב, ובטח שלא שינה את ההיסטורייה עדיין :P

ראיתי 2 כאלה באילת לפני שנתיים בערך, הם נכנסו לחנות שעבדתי בה , החבר'ה האלה כנראה הייו קצת עצבניים מכל השאלות שכולם הפציצו אותם בהם

אז כל מה שהוצאתי מהם זה שזה עלה לו בסביבות ה25K (ש"ח), ולא הספקתי לבקש סיבוב :-\

פורסם

כן, ראיתי תוכנית עליו פעם

טוב יכול להיות שטעיתי בנוגע לזמן שבו זה קיים,

אבל זה לא משנה את אמיתותן של שאר הדברים שכתבתי

פורסם

הדבר המיוחד ב- segway זה היכולת שלו לשמור על שווי משקל על זוג גלגלים. כמו חד אופן של להטוטנים, רק שהאופניים עודים את העבודה הקשה במקומך :)

הכלי בעצם מעדכן מאות פעמים בשניה את מהירות הנסיעה בשביל לשמור על שווי משקל מדויק.

מה שיקר בכל הסיפור זה:

עלות הפיתוח שצריך להחזיר (בגלל זה משלמים על CPU $400 כשהרכיב עולה $30)

אלקטרוניקה ומנועים אמינים במיוחד

ב- segway יש יתירות של הרבה מערכות (2 ו- 3 יחידות שעושות אותו דבר) כדי שאם תהיה תקלה מכנית או אלקטרונית כשאתה ב- 20 קמ"ש לא תעוף לכל הרוחות מהכלי.

פורסם

טכנולוגיות מתקדמות??  :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

אני רואה שאנשים יכולים לשכנע אותכם חופשי ובקלות

וואלה צודק , מדובר בטכנולוגייה פשוטה וזמינה , יש כזו בשואב אבק שלי שעלה 600 שקל, במכונת כביסה שעלתה 2000 שקל , באופניים שעלו 4000 שקל ,בטלווזיה שעלתה 10000 שקל , למעשה בכל מקום יש את הטכנולוגיה הפשוטה הזו, אולי רק במזדה שעלתה 130000 יש טכנולוגיות עדיפות ומתקדמות - כמו בקרת מיזוג אוויר מתקדמת ובקרת אורות אוטמטית , ג'יינגר 6 דיסקים וכו .... ::)

ויש לך כזה ידע אדיר באלקטרוניקה שבטח אתה קונה ג'ירוסקופ בחנות אלקטרוניקה ביחד עם הלדים למחשב המגניב שלך ב 5 שקל לאחד. ולחבר בין הג'ירוסקופ ליחידת עיבוד - נשמע שטויות - בטח לא מתקדם (אז מה אם יש את זה בF18 , בספינות טילים וכו'....) , אני בטוח שבשילב אפשר לקנות טכנולוגיה דומה בעגלות לתינוקות.

בקיצר , עכשיו ברצינות , ברר כמה עולה כסא גלגלים ממונע , ואחר כך תכבד אותנו בהגיגים שלך :xyxthumbs: .

פורסם

זה ממש גימיק.......הסוללה שלו מספיקה לשעה וחצי נסיעה......זה כלום.........אופנים הרבה יותר עדיפות.....הן יותר מהירות, לא דורשות הרבה אנרגיה, שומרות על כושר ולא עולות חצי מהמחיר של הסגוואי......הוא היה שווה אם הוא היה עולה ככה 4000 ש''ח לא יותר אחרת זה סתם יקר ולא שימושי.....תעברו לרולרבלייטס

פורסם

נסעתי, חביב. ד\"א בוש נסע על אחד כזה ונפל...

[image]http://www.windycitylefty.com/uploaded_images/Bush_Segway_Crash-766234.jpg[/image]

---

מה שיקר בכל הסיפור זה:

עלות הפיתוח שצריך להחזיר (בגלל זה משלמים על CPU $400 כשהרכיב עולה $30)

באמת ? הייתי בטוח שזה סתם כדי להכניס מילונים לכיסים של המנהלים... טוב לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים