עבור לתוכן

שווה לחכות למעבדים החדשים ושתיהיה ירידת מחירים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב ורציתי לדעת אם שווה לחכות למעבדים החדשים של AMD ואז תיהיה ירידת מחירים על הAthlon64/

אז צפוייה כזאת ירידה? ובאיזה רבעון יצאו המעבדים החדשים?

פורסם

המעבדים החדשים של AMD צריכים לצאת בתחילת הרבעון השני של 2006...

יצאו מעבדים מעולים-כפולי ליבה חדשים, ATHLON64 חדשים, FXים חדשים.-הם יתמכו בסוקט M2.

מומלץ לחכות!! :xyxthumbs:

פורסם

אין טעם לחכות.כשהם יצאו ידברו כבר על משהו חדש.

פורסם

אני חושב שהשאלה הגדולה זה מה הוא מיתכוון ליקנות ומה יש לו כרגע לדוגמה המעבדים כפולי ליבה בטח יחזיקו הרבה מאוד זמן יחסית למעבדים

אבל הם יקרים והאטלונים 64 הרגילים יחזיקו פחות אבל הם זולים ומישתלמים (אני מיתכוון ל3000 ולא 4000 וכו)

אז בעינין מעבדים במיקרה שיש לו מחשב ישן אני כן ממליץ לשדרג כרטיס מסך יקר זה כבר סיפור אחר ביגלל הDX10 המיתקרב

בכל מיקרה צריל לדעת תמעבד שיש לך היום ורק אז אני ימליץ או לא ימליץ לך לשדרג

פורסם

שטויות אל תחכה תמיד ייצא משהו חדש זהו עולם המחשבים גבר שמע קנה יום AMD 3200+ VENICE ותתחדש תאמין לי מעבד אשששש אתה רוצה ממש להשקיע אז תיקח 3800 x2 אבל אל תחכה ודרך אגב תוכל תמיד להחליף אם תיקח לוח אם מכובד!

פורסם
  • מחבר

תראו זה בעיקרון המפרט שאני מתכוון לקנות

amd athlon64 3000+ venice core - 760 [ksp]

לוח אם

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 [noacomp.co.il]

זכרונות

G.SKILL DDR 1024MB DUAL CHANNEL 400MHZ TCCD - 1080 [noacomp.co.il]

דיסק קשיח

Hitachi Deskstar SATAII 80GB - 325 [ksp.co.il]

כרטיס מסך

Sapphire Radeon X800GTO2 256MB PCI-E - 1380 [KSP]

ספק כוח

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan - 380 [noacomp.co.il]

?מארז

Sunbeam Full Tower Transformer - 400 [noacomp.co.il]

סה"כ

5185

הוא יוצא לי קצת יקר בשבילי אבל בכל הייתי רוצה את ה3200 ובגלל זה רציתי לדעת צפוייה ירידת מחירים שלו.

בכל מקרה עכשיו יש לי מחשב חרא

Duron 1200+

512MB SDRAM

כרטיס מסך OB (הלך הקודם)

.

למישהו יש הצעה איפה לקצץ במחיר ?

פורסם

קודם כל ספק ומארז ניפרדים שעולים כל כך הרבה ניראה לי מוגזם אני לא מבין במארזים+ספקים אבל אני בטוח שיש לא גנרים איכותים

זולים יותר חוץ מיזה רק 80 גיגה ארד דיסק זה מספיק לך??

ובמיקרה של המחשב שלך מאוד רצוי לשדרג במיקרה שאתה גימר

פורסם
  • מחבר

כן 80GB מספיקים לי.....

ואני ממש מעוניין לשדרג כדי שפעם אחת בחיים שלי אני יוכל לשבת ולשחק במחשב במשחקים כבדים.

פורסם

ה512 מגה בייט זיכרון SDRAM שלך שווים הרבה כסף. תוכל להוציא מהם 800 שקלים אם לא יותר.

אולי תיקח הלוואה קטנה, תקנה את המחשב, תמכור את הזיכרון ואז תחזיר את ההלוואה?

פורסם
  • מחבר

ה512 זה 2 סטיקים (אחד עם גוף קירור).

בעיקרון המחשב הזה הולך לאחותי (היא צריכה מחשב לאוניבריסטה). אז ככה שלא נראה לי שאני יקח לה איזה 256MB.

איפה אני יכול לקצץ??!??!

כבר איבדתי תקווה למצוא מארז+ספק במחיר טוב ואיכותיים.

פורסם

אוקיי כמה דברים בקשר למפרט

1) ?HEC Compucase CI-6A21 400W?

395 ש"ח מארז+ספק מעולה של HEC יחסוך לך קצת במפרט

2) אם אתה לא אוברקלוקר שכן לא ציינת את זה אין צורך בזכרונות האלו אתה יכול להסתפק ב2 פשוטים של twinmos או כל חברה טובה אחרת...

3) לרדת למעבד venice 3000 (אין הבדל ביצועים בין 3000 ל 3200 שכן אוברקלוק קטנטן ייתן לך את ה3200 במחיר של ה3000).

פורסם
  • מחבר

^^^^

מאיזו חנות הcompucase?

שכחתי לציין זאת אבל אני מתכנן אוברקלוק (ביג טייפון יקנה בהמשך)

פורסם

מ-KSP או לוג'יק לי יש אותו והוא מצוין 2 מאווררים של 120 מ"מ פילטר למניעת כניסת אבק ספק מעולה של HEC ו-400W ואין לך צורך ב-G.SKIL ה-TWINMOS גם מצוינים לאוברקלוק

פורסם

מ-KSP או לוג'יק לי יש אותו והוא מצוין 2 מאווררים של 120 מ"מ פילטר למניעת כניסת אבק ספק מעולה של HEC ו-400W ואין לך צורך ב-G.SKIL ה-TWINMOS גם מצוינים לאוברקלוק

לא רק מלוג'יק או KSP בכל חנות תמצא את המארז הזה או אם לא תמצא יזמינו לך בכל מקרה כמו שintel suck אמר אין לך צורך ב gskill אתה לא מתכנן אוברקלוק מטורף.

ועוד אמרתי תרד למעבד 3000 ואם אתה באמת עושה אוברקלוק אל ה3200 אתה תגיע בכזאת קלות שלא תאמין...

פורסם

יש את ה Hec Compucase 6A19 (או 61A9 או משהו כזה :x ), מארז אלגנטי וגדול שבא עם ספק HEC 400 W. המחיר ? בערך 380 שקל. סביר ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים