עבור לתוכן

באתי לשים משחה טרמית arctic silver על המעבד ולנקות את המשחה הקודמת רק שהיא נדבקה

Featured Replies

פורסם

רציתי לנקות את המעבד ולשים משחת arctic silver מחדש אך היה מאוד קשה להוציא את הקירור[גריל] מהמעבד והוא התקשה ונדבק כל כך חזק מהמשחה הקודמת ששמתי לפני כ 3-4 חודשים עד כדי כך שהוא יצא לי יחד עם הקירור מבלי לפרק את הקליפס של המעבד .אחרי זה ראיתי שאחד השיניים של המעבד התעקם ויישרתי אותו והחזרתי והוא עבד. השאלה שלי עם המשחה הזאת לא מקולקלת ולכן היא התקשתה עד כדי כך או שהיא אמורה להתקשות ככה? כי שמתי משחה מאותו מזרק.

פורסם

לא קשור המשחה מתקשה בלי שום קשר

קרה לי את אותו מקרה

לקח לי חצי שעה לישר את כל הפינים עם סרגל!!!!

ואל תדאג המשחה בסדר גמור

פורסם

בגלל זה לא משוכים פשוט את הקירור מהמעבד! מנסים להגיע עם משהו דק כמו סכין מאוד חדה לאזור שבין הליבה לקירור ואז מפרידים את זה ...

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שלא חשבתי על זה? הבעיה היא שלא מצאתי כלי מתאים ולא הייתה לי גם גישה נוחה לכך[במיוחד בלוחות המזורגגים של GIGABYTE] .אז אמרתי "כוס אומו מה שיהיה יהיה" ומשcתי את זה החוצה אבל לא קרה כלום רק שן אחת התעקמה וישרתי אותה, לפעמים נמאס מהעדינות והלפלפיות ;D

פורסם

לא הבנת...

פשוט להוציא את המעבד עם הקירור מהלוח ואז להכניס סכין חדה בין המעבד לקירור ולהוציא

מאוד פשוט :)

פורסם

אם אתה רוצה לשחרר את המעבד מהמשחה לפני שאתה מפרק את הצלעות:

לאחר שיחרור הקליפסים של הקרור לP4 (שתי ידיות לבנות אם אתה משתמש בקרור מקורי) תסובב את הצלעות בעדיונות כמה פעמים לכל צד (אתה יכול להזיז רק מעלה או שתיים לכל צד) ואז משוך בעדינות....לרוב זה עובד.

פורסם

לא הבנת...

פשוט להוציא את המעבד עם הקירור מהלוח ואז להכניס סכין חדה בין המעבד לקירור ולהוציא

מאוד פשוט :)

תמיד יש את הפתיש :lol:

סתם סתם אתה לוכך סקין יפני ומוריד את המאבד מהגריל ;D

ואז :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

זה כבר לא בעיה לאחר שהוצאתי את המעבד עם הקירור ביחד אני לא צריך סכין דקה או יפנית .את זה אני כבר יכול לפרק ביד. השאלה היא איך באמת אני מוציא את זה מבלי להוציא את המעבד ביחד וניסיתי להזיז לצדדים כמו שאמרת xvertigo  גם ובעדינות אבל זה פירק את זה עם המעבד מרוב שהיה מודבק חזק לקירור.

ול-stason תסלח לי אבל אתה חייב לעבוד על שגיאות הכתיב שלך כי זה פשוט קטסטרופה אתה מבלבל אנשים ככה. :xyxthumbs: ואל תיקח את זה אישית אחי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים