עבור לתוכן

OC לכרטיס DUAL 6600GT... לאחר שינוי השעון (ממש טיפה) הביצועים נופלים בחצי...

Featured Replies

פורסם

כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? :nixweiss: והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?)

עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל!

אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ויש שם FIX לדברים שאני צריך.. מה אני עושה?

יש לי עוד הרבה שאלות אבל דבר דבר.. ;D

פורסם

יש לך 2 6600GT.....למה OC???????

פורסם

כנראה זו בעיה עם הדואל של ג'יגהבייט,תחפש מאמרים בנושא...אולי תמצא פיתרון...

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני לא מש מוצא והכי מעצבן שאחד באתר של 3DMARK הגיע עם הכרטיס לכמעט 9K עם אותו קרור :kopfpatsch: אני עם אפשרות ה-TURBO שיש ל בביוס לכרטיס הצלחתי להגיע לממש כמעט 7K ואני חושב שהיה נחמד לדחוף אותו טיפה קדימה לכיוון ה-8K לא יותר...

יש לך 2 6600GT.....למה OC???????

אה... בלי סיבה מיוחדת האמת שאני דיי מרוצה מהכרטיס אבל גם ככה אני מתכוון בקרוב להחליף ל 7800GTX 512 X2 אז... בעצם לא קשור סתם ללמוד ותעסוקה גם OC למחשב וגם לכרטיס.. הטמפרטורות טובות אז למה לא?

אגב האם האתר hardwarezone.com הוא טוב ואפשר "להחזיק מהדברים שלהם" כי יש שם מאמר של 11 דפים (מאוד מעניין) על הכרטיס ובסוף נתנו ציון:

"Most Innovative Product Award"

award_2d_MIPstar.gif

לינק למאמר למי שבא (למרות שאני יודע.. לא ממש קשור לכאן... אבל על הדרך..) http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1390&pg=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים