עבור לתוכן

בעית שגיאות של O.C של המעבד שברשותי PENTIUM 2.8 512 800FSB בעקבות שינוי בביוס.

Featured Replies

פורסם

שיניתי את המהירות של המעבד בביוס מX200 לX214 המקסימום שאני יכול למהירות 400MHZ ולא נגעתי בתדירויות זיכרון הAGP/PCI וכו והמעבד עלה

ל2.99GH הבעיה היא שכשאני נכנס לWINDOWS מתחילות לי הבעיות: א.אני לא יכול להכנס לאינטרנט אקספלורר כי מופיעות לי שגיאות וERROR REPORTS ולאחר מכן המחשב קורס ומופיעה לי הודעת שגיאה במסך כחול והמחשב יוצא מWINDOWS וזה קורה גם שאני מכבה את המחשב ואז אני צריך ללחוץ על RESET.

למישהו יש מושג איך אני יכול לעשות O.C בטוח מבלי שהמחשב שלי יקרוס ויהיו לי השגיאות הללו לאחר שכבר ניקיתי את הקירור והמאוורר ושמתי משחת ARCTIC SILVER והחלפתי ספק כוח מחברה ג'נרית לחברת HEC425W 2 FANS.

אודה לתגובות ומענות למי שמבין בנושא :)

פורסם

כנראה שהלוח מגביל אותך...

לוחות של גיגה בייט ידועים כגרועים לאובר..

פורסם

שמעת על הפסיק והנקודה?

תנסה להוריד את המחלקים של הזיכרונות...יכול להיות שהם מגבילים אותך..

פורסם

איזה קירור יש לך למעבד ?

אולי תעלה מתחים ?

אולי תוריד מכפלות זכרון ?

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה בדיוק?, איך אני מוריד את המחלקים של הזכרונות אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר , זה גם בביוס? הבעיה היא גם שאני עושה כל מיני ניסויים ואז אני צריך לעשות איפוס לביוס כל הזמן כי המחשב לא נדלק ולהוצאי את הסוללה של הביוס כל הזמן כי אין שם ג'מפר

פורסם
  • מחבר

יש לי את הקירור הרגיל של המעבד שבא איתו ביחד ואין לי מושג איך להעלות מתחים ואיך להוריד מכפלות זיכרון ? אני משחק בביוס יותר מידי ואז צריך לעשות לו ריסט כל הזמן . אני מבקש אם מישהו שמבין בזה ויכול להביא לי המלצה להגדרה מדויקת שכדאי לי לנסות אותה של מהירויות הזיכרון. מתחים וכו, שאני לא ישחק בזה יותר מידי.

אודה לו מאוד  :xyxthumbs: [וסליחה שיצא לי DOUBLE POST אבל באמת שלא התכוונתי  כי פשוט הגבתי ואז מישהו הגיב איתי וחשבתי שההודעה שלו הייתה אחרונה אם הייתי יכול למחוק את ההודעה שלי הייתי מוחק]

פורסם

טוב תשמע אתה עם קירור סטוק, שחכ מלהגיע רחוק (אתה רואה, זה אפילו חרוז :lol:)

אני אומר תרד מOC עד שתקנה קירור כמו שצריך...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל לא נראה לי שזה קשור רק לקירור אלא משהו בהגדרות ואולי אפשר לעשות איזה משהו כי בטוח שזה לא קורס כי זה מתחמם בגלל עוד 200MHZ אלא בגלל שמשהו לא נכון בהגדרות ולכן זאת הבעיה אני צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא יודע מה.

פורסם

הלוח שלך פשוט לא עומד בבאס שגבוה מ-220....

מה לעשות מניסיון שלי עם גיגה בייט הם הכי עלובים בעולם לאובר קלוקינג

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאתה צודק %100 אז מה אני יכול לעשות אם ככה? אין לי שום דרך לO.C בינתיים עד שאני יחליף את הלוח ג'יפה הזה לASUS .כבר הSHUTTLE AB60N שהיה לי היה יותר טוב ויותר יציב [אין כמו SHUTTLE] הוא היה כזה לוח מהיר אבל נשרף בגלל בעיות מתח בחדר שלי ובגלל שהיה לי ספק ג'נרי 300W והיו לי גם לוחות של INTEL וASUS אבל החלפתי אותם בגלל שהביוס שלהם היה מחברת AMERICAN MEGATRENDS ולא AWARD או פיניקס וקשה לעשות להם עדכון לביוס .ותוכנות :BIOS AGENT מראות ג'יבריש על הרבה מאוד מהפרטים שלהם בלי שמות ספציפיים ועם הרבה מספרים ארוכים כאלה, ובחלקם אין כמעט פרטים בגלל זה אני לא סובל את חברת: AMERICAN MEGA

פורסם

אם כבר אתה לוקח לוח טוב ל-oc קח את dfi lan party (אם כבר), אם אתה חושב שהמאורר עושה את הבעיה לפחות ציין בפנינו את מעלות המעבד במנוחה ובמאמץ, אולי תוסיף איזה תמונה של cpuz שניראה לאן הגעת??

תעדכן מה היה ובהצלחה

פורסם

ראשית אתה צריך להחליף לוח אם. כדאי לך לחפש לוח של ASUS הדגם המומלץ לOC הוא P4C800-E DELUXE . שנית, תדאג לקרור טוב,שלישית, ספק כח חזק ויציב שיחזיק את המערכת יציבה. אח"כ תחליף את הזכרונות שלך למשהוא יותר רציני . אינך חייב זכרונות עם תזמונים הדוקים -אתה יכול להסתפק בזכרונות עם תיזמונים משוחררים משום שמעבדי INTEL אינם דורשים תזמונים הדוקים (בניגוד לAMD) ששם שם המשחק הוא תזמונים הדוקים.ותמיד תזכור: אוברקלוק עושים באהבה -או לא עושים בכלל!!! בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טמפרטורת המעבד בזמן מנוחה משהו כמו 38 ובזמן מאמץ 45 הספק שיש לי הוא HEC 425W 2 FANS החלפתי לפני חודשיים מספק ג'נרי 500W השאלה אם זה מספיק טוב?זכרונות לא שווה לי להחליף כי הם יקרים ושווים 1000 ש"ח אז בקיצר שווה לי כבר להחליף רק את המעבד וזהו כי גם הלוח דיי חדש מלפני 4 חודשים לאחר שהלך לי הלוח הקודם של shuttle אבל יכול ליהיות שאני יחליף אותו גם.אבל בכל זאת אין לי שום סיכוי לעשות O.C עם הלוח שלי הזה?

ודרך אגב באיזה תוכנה אתם משתמשים כדי להעתיק תמונות לאתר? אני כבר הרבה זמן רוצה לדעת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים